HOROSKOP

Prognoza za period od 15. do 22. oktobra

Ovan

Energetski nivo i životni entuzijazam su vam se smanjili, a razočarenje što ne možete ostvariti svoj cilj vas prati u ovoj sedmici. Takođe, osoba na koju  ste računali ne ispunjava svoja obećanja, pa ste dodatno na momente napeti. Podrška stiže sa neočekivane strane. Emotivni život je zato buran i dinamičan. Mnogi Ovnovi uspješno komuniciraju sa dvije osobe i uspješno se objema udvaraju. Za sada uspijevate da ih osvojite.

Zdravlje – probavne smetnje. 

Bik

Poslovna situacija je u zastoju i umjesto poboljšanja očekujte nazadovanje  i dodatne probleme i to prvenstveno sa nekorektnim ljudima i kolegama. Moguć pokušaj pljačke  na radnom mjestu ili oštećivanje preduzeća gdje radite. Ono što možete da učinite je da učvrstite sadašnju poziciju. Na ljubavnom planu čuvajte se ljubomore drage osobe. Dok vi flertujete, a poneki ekstremniji Bikovi su u paralelnoj vezi, draga osoba može razmišljati o osveti. Za sada ste zaštićeni i  možete svojim šarmom ubijediti dragu osobu da je sve u redu.

Zdravlje – u fazi ste gojenja.  

Blizanci

Situacija na radnom mjestu je nejasna, ne zna se ko je šef,  a ko nije, ko šta treba da radi, a ni vama nije jasno koga da poslušate i u kom pravcu da se okrenete. Za sada je najbolje popravljati šta se popraviti može i očuvati dobre međuljudske odnose. Na tom području ste vi odlični, umijete da oraspoložite i razvedrite i najnatmurenijeg šefa. Na emotivnom planu mnogi Blizanci iz slatke komunikacije prelaze na djelo. Jedini problem je što postoje dvije osobe podjednako zanimljive, i mnogi se ne ustručavaju da flertuju sa obije.

Zdravlje – slabašni ste, jačajte imunitet.

Rak

Razočarenje i  neiskren odnos osobe od koje ste se nadali podršci  i pomoći, naglašeno je u ovoj sedmici. Prepreka ili zastoj na poslovnom planu je skoro pri kraju, tako da krajem sedmice možete očekivati više rada,  ali  i vraćanje na poslove nižeg ranga. Na ljubavnom planu, dragoj osobi se još  neko udvara,  ali je to više bezazlena prepiska. Slobodni Rakovi su u dilemi između dvije podjednako zanimljive osobe, pa za sada održavate kontakte sa obije.

Zdravlje  –  osjetljivost probavnog sistema se pojačava.

Lav

Poslovna situacija djeluje bolje nego što jeste,  i vi ste toga svjesni, ali uljepšavate sliku  i prikazujete svoje poslovne uspjehe i uspjehe kolektiva, većim nego što jesu.  U petak planeta Mars napušta vaše sazvežđe, što znači da planeta energije i borbenosti svoje osobine predaje sljedećem astrološkom znaku. Vi ćete se opustiti i više posvetiti porodici. Ljubavni plan donosi obilje dobre i slatke komunikacije, izjave ljubavi i komplimente. Većina Lavova istovremeno svojim šarmom obasjava dvije osobe.

 Zdravlje – stabilizuje se.

Djevica

Poslovna situacija je u zastoju i čeka se realizacija ranijeg dogovora. Atmosfera na radnom mjestu je optimistična i vi sami vjerujete da će dogovor ili obećanje biti ispoštovan. Nažalost, jedan važan dio dogovora ostaće neriješen. Inače, krajem sedmice planeta ratobornosti ulazi u vaše sazvežđe i očekujte povećan priliv energije. Emotivno, uspijevate da osvojite osobu koja vam se sviđa  i to vašim retoričkim sposobnostima. Slobodne Djevice mogu da se upuste u ljubavni trougao.

Zdravlje – krajem sedmice nervoza.

Vaga

Na poslovnom planu situacija je komplikovana i napeta, ali najgore je prošlo, tako da do kraja sedmice možete očekivati smirivanje napetosti. Ipak, svojom diplomatijom i prijatnim osmijehom uspijevate da na radnom mjestu održite dobre odnose sa drugima. Ipak, jedna osoba vam je zavidna. Na ljubavnom planu, izbjegnite flertovanja, a poneke Vage su sklone da se upuste u paralelne ljubavne odnose. Znajte da draga osoba nije naivna.

Zdravlje – osjetljivost disajnih organa, oprezno sa ljekovima.

Škorpija

Na poslovnom planu i pored vaših hrabrih nastojanja da pokrenete situaciju, prepreka je takva da sve što možete da učinite je da čekate. Ali, zato možete očekivati na materijalnom planu malo poboljšanje, kroz povećane prihode. Planeta ljepote u vašem polju imovine ukazuje na vrijedan i poseban poklon koji ćete dobiti. Odnos između vas i drage osobe djeluje u redu, razmjenjujete prijatne  riječi, ali ste ipak sumnjičavi. Provjerite svoje sumnje, često ste u pravu.

Zdravlje – krajem sedmice moguć  problem sa probavom. Oprezno sa opijatima.

Strijelac

Na poslovnom planu dobijate pohvale  i komplimente za zasluge  i dosadašnji rad. To vas čini raspoloženim,  ali i pasivnim, pa poslovna situacija može da zapadne u krizu ukoliko se na vrijeme ne trgnete. Krajem sedmice inicijativan prijatelj vam ukazuje na nove poslovne mogućnosti. Ljubavni život je buran, uživate u flertu  i zabavi, a ljubav se nudi sa svih strana. Slobodni lako osvajaju osobe koje im se sviđaju, a oni koji imaju partnera skloni su ljubavnim izjavama, ali isto tako  i paralelnoj prepisci.

Zdravlje – osjetljivost disajnih organa.

Jarac

Napetost na radnom mjestu koja nastaje uslijed rivalstva ili konkurentskih stavova, može biti prevaziđena kulturnim pristupom i komunikacijom. Ipak,  i pored lijepih  i obećavajućih riječi koje budete čuli od rivala, znajte da i dalje hoće isto što i vi. Emotivno, skloni ste da se upustite u tajne ljubavne kontakte, sa nekoliko osoba istovremeno. Ovo je najvjerovatnije bezazlena prepiska ili internet kontakti. Ipak, ako imate partnera pazite šta  radite. Zdravlje – većina Jarčeva se osjeća dobro, ipak povedite računa o imunitetu.

Vodolija

Na radnom mjestu situacija je prilično konfuzna i dužnosti i obaveze su izmiješane, što stvara dodatnu zbrku. Ipak, najvažnija osoba ili autoritet vam je naklonjen, tako da možete očekivati da će ova nejasna situacija brzo, do kraja sedmice, biti razriješena. Na ljubavnom planu slobodne Vodolije traže ljubav među prijateljima, za sada su u užem izboru dvije zanimljive osobe. Ukoliko imate partnera, novi kontakti i nova poznanstva utiču negativno na vašu vezu.

Zdravlje –čuvajte se zaraze.

Ribe

Na poslovnom planu važan dogovor ili ugovor, iako  povoljan za većinu, kod vas izaziva nezadovoljstvo. Naime, očekivali ste da ćete dobiti veći položaj ili pohvalu ili više nego što ste dobili,  jer vam je tako bilo obećano. Međutim, dobili ste manje, ali ipak je sitaucija povoljna. Na ljubavnom planu, ljubavne riječi su naglašene i u ovom periodu. Dostupnost komunikacionih sredstava omogućava ljubavnu vezu na daljinu, pa mnoge Ribe uživaju u maštanju o osobi koja je daleko.

 Zdravlje – preko vikenda moguća manja ozljeda.