DRUŠTVO PREPORUKA

PLJEVLJA: Sajam sporta održan danas

Foto: Vlada Crne Gore

Opština Pljevlja u partnerstvu sa Ministarstvom sporta i mladih i Opštinom Žabljak organizovala je Sajam sporta povodom Dana reprezentacija.

Potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić, izrazio je zadovoljstvo što je danas u Pljevljima istinskom gradu sporta obilježen Dan reprezentacija.

– Kada pričamo o reprezentativcima i istaknutim sportistima, neizostavan dio su i talenti sa sjevera Crne Gore, a Pljevlja su bitan sportski centar. Odavde su karijere započeli vrhunski sportisti, koji su Pljevlja predstavili u najboljem svijetlu – kazao je Šćekić.

Foto: Vlada Crne Gore

Kao država sa malim brojem stanovnika, kako je rekao potpredsjednik Šćekić, imamo zapažene rezultate u oblasti sporta, što stvara obavezu više, kako sa državnog, tako i lokalnog nivoa, da kroz poboljšanje infrastrukture i načina rada stvorimo najbolje uslove za naše sportiste.

– Koristim priliku da se zahvalim svim sportistima i sportskim radnicima iz Pljevalja, koji svojim radom, naporom, požrtvovanošću i zalaganjem doprinose razvoju sporta u Crnoj Gori – zaključio je potpredsjednik Šćekić.

Nakon obraćanja potpredsjednik Šćekić je sa predsjednikom Opštine Pljevlja Dariom Vranešom, predsjednikom Skupštine Opštine Žabljak Ivanom Popovićem, kao i sa delegacijom navedenih opština obišao štandove, gdje su svoje aktivnosti građanima predstavile sportske organizacije koje djeluju na teritorijama opština Pljevlja i Žabljak.

Izvor: CDM

Leave a Reply