Uslovi korišćenja

Portal Montenegro magazin (MNE magazin) polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala bez jasnog navođenja izvora (MNE magazin), linka koji vodi na stranicu  ili dozvole vlasnika autorskih prava (MNE magazin, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava ovog portala i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je MNE magazin povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

MNE magazin net sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

MNE magazin linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Portal MNE magazin omogućava svojim posjetiocima da pošalju fotografije koje će konkuristi za neku od rubrika. To ne znači da se objavljuju sve fotografije koje posjetioci pošalju već samo one koje redakcija portala odabere.
One fotografije koje budu objavljene biće potpisane.
Zbog nemogućnosti provjere autentičnosti autora fotografije, portal MNE magazin ne može da odgovara za vjerodostojnost autora fotografije kao ni zbog eventualnog bilo kakvog kršenja autorskih prava na fotografije. Sva odgovornost za fotografije pripada isključivo autorima fotografije ili onima koji su je poslali. Mi fotografije postavljamo sa dobrom namjerom i sa pretpostavkom da su oni koji fotografije šalju  i stvarni autori.
MNE magazin objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com.
Video fajlovi koji su označeni kao “Related” postavljeni su po automatizmu YouTube softvera na koji MNE magazin nema niti može imati uticaja. Samim tim MNE magazin nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.
Portal MNE magazin zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modifikuje pravila. O važnim promjenama i dopunama saznajte u dijelu portala “ Uslovi korišćenja”.