HOROSKOP

Prognoza za period od 24. do 31. oktobra

 

todays-horoscope

 

Ovan

Tokom sedmice situacija na poslu dovodi do nesporazuma, pogrešnih tumačenja  i pogrešnih procjena. Koliko god se trudili, stvari se dešavaju  sa  ponavljanjem uslijed grešaka,  i imaju nepredvidiv tok. Poštovanje ili autoritet koji pokušavate da ostvarite u ovom periodu nije moguć. Emotivno, dobri uticaji još  uvijek traju, strasti su naglašene,  pa su lako moguće sitne čarke uslijed nesporazuma. Slobodnim Ovnovima kraća avantura  sa Lavom ili Škorpijom. Zdravlje- kardiovaskularni problemi.

Bik

Iznenadna situacija na radnom mjestu vam pogoduje, jer osoba koja vam je rival ili konkurencija usmjerava se u drugom pravcu, tako da vi možete nesmetano da ostvarujete svoje planove. Materijlna situacija nije povoljna, a dodato baratanje sa vrijednosnim papirima se komplikuje. Pažljivo ispunjavajte formulare zbog moguće greške. Emotivno, povoljan period još  uvijek traje. Strasti su naglašene,  pa može doći do varničenja, ali krajnji ishod je povoljan. Slobodim Bikovima se produbljuje udvaranje. Zdravlje – dobro.

Blizanci

Imali ste jedan plan, ali splet okolnosti vas vraća na stari plan  i stari projekat. Osoba čiji autoritet poštujete, iznenadiće vas svojom nesebičnom podrškom. Ugroženost planete komunikacije, ukazuje na moguće verbalne greške  i nesporazume, izbjegnite da se „hvatate za riječi”,  jer možete izazvati svađu. Ipak, dobri planetarni uticaji  ukazuju na dobru sedmicu, naročito mnogo zadovoljstva vam predstoji u druženju  i novim poznanstvima. Ukoliko imate partnera, vaš  romantičan pristup pojačava obostranu ljubav. Zdravlje – osjetljivi ste,  nervi  i mozak.

Rak

Dugo vremena ste strpljivo odrađivali zaostale poslove i raščišćavali situacije iz prošlosti, da bi se tokom ove sedmice  iznenada desio „proboj” ili odjednom se rasprše prepreke. Mnogim Rakovima predstoji poslovni napredak, ponuda boljeg radnog mjesta ili pohvale i nagrade. Moguć  kratkoročni dobitak kao rezultat vašeg rada. Emotivno, draga osoba se usklađuje sa vašim planovima, dok slobodni razmatraju da li da priđu osobi koja se odnedavno vratila u vaš  život. U vašem domu srećne promjene  i dobri odnosi sa članovima porodice. Zdravlje – mogući problemi sa pritiskom.

Lav

Poslovna situacija je za vas odlična. Neočekivani splet okolnosti vas još više uzdiže, očekujte naklonost drugih, lijepe riječi, pohvale. Obratite pažnju na vrijednosne papire ili vrijedne sitnice, da ih ne zaturite. Na emotivnom planu sa dragom osobom moguće sitnije verbalne  nesuglasice. One će biti prevaziđene i vaš  odnos sa dragom osobom je odličan, i možete očekivati divan period strasti i uzajamne ljubavi. Slobodnim staro poznanstvo ponovo je aktuelno, moguće obnavljanje veze. Zdravlje – kardiovaskularni problemi, više se odmarajte.

Djevica

Na poslovnom planu prisutna je manja  i prolazna kriza, uglavnom povezana sa administrativnim preprekama, ili su prepreke u uspostavljanju zadovoljavajućeg dogovora. Neočekivana podrška ili pomoć  od važne osobe, dolazi u pravom trenutku. Materijalna obećanja ozvaničite. Na ljubavnom planu nastavlja se dobar nebeski uticaj, pa uživate u dobrim  i strasnim odnosima sa partnerom, uz malo podsticajne ljubomore. Slobodnima, pojačava se udvaranje, pa svakog momenta možete ući u novu vezu. Zdravlje – mogući problemi sa krvotokom.

Vaga

Poslovna situacija ukazuje na iznenadni preokret u planovima na bolje. Manja smetnja se pojavljuje kroz poslovnog saradnika  koji će se pokazati  kao neadekvatan ili nesposoban, čak može i nešto zabrljati i upropastiti. Manji komunikacioni nesporazumi su takođe mogući. Na ljubavnom planu prihvatate ideje drage osobe kako da provodite vrijeme, jer  i vi želite isto. Rado   se   posvećujete  dragoj osobi što doprinosi  boljem skladu. Slobodnim Vagama strasno se udvara stara simptaija. Zdravlje – većini dobro, provjerite pritisak.

Škorpija

Na poslovnom  planu neočekivani splet okolnosti koji će vam u prvi momenat izgledati nepovoljno, ukazuje na uspješno ostvarenje. Saradnja sa stručnom osobom je dobra,  i neće dugo trajati tako da ćete opet moći da radite svojim ritmom. Emotivno, ovo je dobar period, draga osoba vas obasipa pažnjom i komplimentima, i podržava vas i pomaže vam poslovno da napredujete. Strast je naglašena. Slobodne Škorpije intenzivno razmatraju mogućnost povratka staroj ljubavi ili simpatiji. Zdravlje- više se odmarajte.

Strijelac

Insistirate da se čuje vaša riječ  na radnom mjestu, pa ste skloni da kritikujete  i šta treba  i šta ne treba. Ukoliko ste preopširni, vaši komentari neće biti uzeti za ozbiljno. Ipak, dobra saradnja sa važnim ljudima pomaže vašem uspjehu. Na emotivnom planu obnavljate odnose sa partnerom, ulazite u dinamičan period pun strasti i uzjamnih jakih osjećanja. Previše priče može kvariti hlarmoniju. Slobodni Strijelčevi smišljaju tajni plan kako da osvoje staru simpatiju, ili osobu sa kojom ste nekad bili u ljubavnoj vezi,  a skoro ste je ponovo sreli. Zdravlje – uobičajeno.

Jarac

Planeta komunikacije ukazuje na mnoštvo razgovora prije nego što se postigne dogovor, ali dogovor nije u potpunosti pravedan. Na ljubavnom planu, period pred vama je period opuštenosti, sklada  i mirnog zajedničkog provođenja vremena. Tokom ove sedmice bćet inicijativni, aktivni, ali  i svađalački   nastrojeni. Opšta situacija je sa vaše tačke gledišta  iritirajuća,  i većina Jarčeva se odlučuje da inicira akcije  i djelanje koje će razriješiti napetost. Zdravlje –  probavne smetnje.

Vodolija

Na radnom mjestu mogući su sitni problemi, naime, dogovori sa kolegama  ili podređenima su uz komunikacione probleme. Vi imate ideje sa kojima se oni ne slažu ili ih ne razumiju, međutim, ukoliko pažljivo objasnite vaš  stav, doći će do razumijevanja i obostrano zadovoljavajućeg dogovora. Na ljubavnom planu možete očekivati prijatna osjećanja, dobre odnose u porodici, a sa ljubavnim partnerom strast  i dinamika. Zdravlje – malo ste kratkih živaca, mogući problemi sa kardiovskularnim sistemom.

Ribe

Ljudima rođenim u znaku Riba ova sedmica donosi  mnogo interesantnih i uzbudljivih događaja, veliku aktivnost vezanu za radno mjesto i posao, a istovremeno interesantne i povoljne događaje vezane za ljubav i ljubavne odnose. Poslovno, pažljivo baratajte sa sitnicama i papirima, možete ih izgubiti. Na emotivnom planu imate iskrenu podršku drage osobe, naglašena je strast  i privlačnost. Slobodne Ribe će imati priliku da obnove odnose sa starom simpatijom ili osobom koju poznajete odavno. Ova osoba vam   odgovara, može buknuti ljubav. Zdravlje-dobro.