ART PREPORUKA

NADA VUKOVIĆ NAKON KOMNENOVOG NASTUPA: Raduje se sljedećem nastupu u ,,Pinkovim zvezdicama”

11182282_988765507854879_4088588986528044004_nOsmogodišnji Podgoričanin Komnen Vuković odličan je đak trećeg razreda Osnovne škole ,,Oktoih”, u školi ,,Vasa Pavić” svira violinu u klasi profesorice Ane Perazić, ide u hor ,,Zvjezdice”, a od skoro je i polaznik škole pjevanja ,,D-moll”.
Proteklog petka dobio je od žirija čistu peticu za pjevanje numere ,,Poljem se vija” na otvaranju pete epizode muzičkog takmičenja ,,Pinkove zvezdice”.
Sergej Ćetković rekao je da je uživao i da je pred Komnenom svijetla budućnost, Jelena Tomašević-Bosiljčić da ima  veliku muzikalnost i da će jednog dana biti veliki pjevač, Leontina Vukomanović da je bio intonativno stabilan, Aleksandar Cvetković da je bio ,,strašno dobar”, dok mu je Goca Tržan poručila da joj je želja da daleko dogura.
– Komnenov talenat prepoznali smo veoma rano, sa nepune tri godine je svirao prve jednostavnije melodije na maloj klavijaturi i ksilofonu – počinje priču za MNE magazin Komnenova majka Nada Vuković.
Sasvim slučajno su, objašnjava nam, došli na ideju da se prijavi za ,,Pinkove zvezdice“.

komnen

– Komnen se prijavio na audiciju za školu pjevanja ,,D-moll”, koju vode Snežana Ćosović i Danijel Alibabić. Oni su prepoznali njegov talenat i predložili nam da ga prijavimo za ovu popularnu emisiju. Kako je prvenstveno to bila njegova želja još od prve sezone, mi smo prihvatili i evo, Komnen je uspješno prošao prvi krug, na veliko zadovoljstvo njegovih učitelja i naravno nas, njegovih roditelja – kaže Vuković.
Ona je zahvalila Snežani i Danijelu koji, kako nam je rekla, pripremaju Komnena za nastupe u ovom takmičenju, ,,što su prepoznali Komnenov talenat i njegove mogućnosti, vjerovali u njega i pomogli da se ostvari san jednog malog dječaka”.

dsc_1963Komnen je, prenosi nam sinovljeve utiske nakon nastupa, ,,srećan što je prošao prvi krug i što je dobio pet stolica i sve pozitivne komentare žirija”.
– Raduje se sljedećem nastupu i nada se da će biti još bolji – ističe majka Nada.

Mi kao roditelji očekujemo da naše dijete uživa u ovom takmičenju, da pokaže svoj talenat i da se druži sa svojim vršnjacima koji imaju slična interesovanja, rekla je Vuković za naš portal.
– Za nas je veliki uspjeh i prolazak u drugi krug, a poslije pozitivnih komentara nadamo se i voljeli bi da se pojavi još koji put na ovom prestižnom takmičenju za najmlađe – zaključuje naš razgovor Nada Vuković.

B.R.
Foto: Privatna arhiva

kud duga