DRUŠTVO PREPORUKA

PODGORICA: Alivodić obustavlja linije 4, 5, 7 i 8 od petka

Foto: Ilustracija

Autobusi “Gradskog saobraćaja Podgorica”, koji voze linijama 4 (Konik – Tološi), 5 (Konik – Gornja Gorica), 7 (Stari aerodrom – Blok VI – IX) i 8 (Stari aerodrom – Donja Gorica) od petka 19. aprila neće saobraćati glavnim gradom, kazao je Vijestima direktor te firme Haris Alivodić.

– Sjutra ističe rješenje po kome su mi raspodijelili linije prije pola godine – dodao je Alivodić.

On je istakao da nije problem samo pomenuto rješenje, već i, kako je kazao, neplaćanje.

– Već mjesec i po se kasni sa isplatom za đake koje vozim besplatno. To je trebalo iz Opštine da mi se plati, ja sam to nekad naplaćivao đacima unaprijed, a sad moram da čekam. Drugi razlog, najveći razlog je zato što mi Putevi uzimaju novac od radničkih karata, a od 7. oktobra prošle godine nisu mi ništa isplatili. Imam neko sporenje sa njima koje sam predao na sud, pa da sud odluči ko je u pravu, mislim da je to najpoštenije. Ali to je izgleda kamen spoticanja, ja izgleda ne smijem da se žalim, nego samo da trpim i vozim besplatno i đake i radnike. Više nisam u mogućnosti pod ovakvim uslovima, jer za džabe ne mogu da radim – rekao je Alivodić.

On je juče imao sastanak u Sekretarijatu za saobraćaj Glavnog rada i, kako kaže, rečeno mu je da će vidjeti što mogu da urade.

– Ali ja moram da obavijestim javnost da ja 19. na ulicu ne smijem, jer to ne bi bilo zakonito, nemam rješenje za to – objasnio je Alivodić.

Izvor: Vijesti

Leave a Reply