DRUŠTVO DRUSTVO_IZDVOJENO

TC ,,BAZAR”: Sajam „V Bazar crnogorskih proizvoda” u subotu i nedjelju

v-bazar-crnogorskih-proizvodaTržni centar ,,Bazar” organizuje sajam „V Bazar crnogorskih proizvoda” koji će biti održan 22. i 23. oktobra.
Na sajmu će biti predstavljena široka ponuda poljoprivrednih proizvoda, preparata, rakija, kafa, čajeva, raznih bezalkoholnih i alkoholnih pića, organske hrane i ukrasnih predmeta.
Cilj sajma je, prije svega, promocija crnogorskih tradicionalnih proizvoda, kao i njihovo unaprijeđenje, predstavljanje posjetiocima na najbolji način i pronalaženja novih kanala prodaje. Takođe, pored navedenog, cilj je i preporučiti i približiti naše autentične proizvode potencijalnim većim kupcima, odnosno, vlasnicima malih i velikih trgovinskih radnji, restorana, hotela, njihovim nabavljačima, distributerima, profesionalnim gastronomima…
Svi posjetioci će moći da, na licu mjesta, dobiju sve potrebne informacije koje se tiču ponude, upotrebe i namjene crnogorskih proizvoda. Uz izložene proizvode i direktan kontakt sa njihovim proizvođačima, želimo da istaknemo crnogorsku kulturu i potvrdimo kvalitet po kojem smo prepoznatljivi.
Sajam će biti otvoren u subotu, 22. oktobra od 8h do 22h i u nedjelju, 23. oktobra, od 08h do 20h.