DRUŠTVO SLAJDER

KOMPANIJA ,,ČELEBIĆ” OTVORILA HOTELSKO-REKREATIVNI KOMPLEKS VERDE: Zlatna medalja za uspješan početak rada

 

celebic_verde_otvaranje

U jubilarnoj 25-oj godini postojanja kompanija ,,Čelebić” otvorila je sinoć u Donjoj Gorici hotelsko-rekreativni kompleks Verde, kategorije četiri plus zvjezdice. Ono po čemu je kompleks  poseban i drugačiji jeste vrhunski opremljena sportska dvorana kapaciteta 2100 mjesta, poluolimpijski zatvoreni bazen i Wellness & Spa.  Hotel Verde raspolaže i sa tri konferencijske sale kapaciteta 250 mjesta i 81 smještajnom jedinicom. Neposredno prije zvaničnog otvaranja kompleks je na Sajmu turizma u Novom Sadu dobio zlatnu statuu kao potvrdu kvaliteta i posebnosti koji karakterišu kompleks.

celebic_verde_otvaranje_01

Tomislav Čelebić

U obraćanju gostima predsjednik kompanije ,,Čelebić” Tomislav Čelebić kazao je da je njegova želja, kada je prije 27 godina počinjao porodični biznis, bila da uspije i da sa timom mladih ljudi gradi budućnost.

-Uspjeli smo jer smo vjerovali.Vjerovali su u nas i vjeruju banke, Fond za razvoj, državne i institucije Glavnog grada, naši kupci i korisnici usluga i na to smo posebno ponosni. Kao rezultat svih tih saradnji i napora večeras otvaramo ovaj nesvakidašnji kompleks koji je kvalitet više u ponudi Glavnog grada – kazao je Čelebić.

On je ukazao na značaj dva infrastrukturna projekta- Bulevar Donja Gorica i Jugozapadna obilaznica i najavio tri nova projekta koja će biti u sklopu kompleksa-dvije zgrade studentskih domova kapaciteta 400 ležaja, novu upravnu zgradu Čelebić Holdinga i objekat supermarketa za potrebe zone i okolnih naselja.

celebic_verde_otvaranje_02

Maja Krstajić-Radoman

Maja Krstajić-Radoman, rukovodilac PR/marketing sektora saopštila je da kompanija 10. oktobra otvara i luksuzni tržni centar City Mall preko puta City kvarta, pored TC Delta u kojem će biti 30 internacionalnih i domaćih brendova.

-Upravo su ova dva velika projekta, kompleks Verde i City Mall, dostojna 25-godišnjeg trajanja kompanije-kazala je Krstajić-Radoman.

Ona je najavila  video zapis u kojem su zabilježene neke faze izgradnje tržnog centra City Mall i Verde hotela.

-Ovim videom htjeli smo da vam pokažemo i da vam približimo atmosferu gradilišta tako da, pored završenih objekata, doživite i proces rada i izgradnje-kazala je ona.

celebic_verde_otvaranje_03

Milena Brajović

Milena Brajović, direktorica hotela  Verde i dobitnica nagrade za  doprinos razvoju turizma u Crnoj Gori na Novosadskom sajmu, kazala je da je zahvalna svima koji su  učinili da Verde kompleks u ovako kratkom roku bude zaista dostojan zlatne medalje.

– Uz ove nove i postojeće sportske sadržaje obezbijedili smo zaokružen koncept sportske rekreacije na jednom mjestu… U prilog ovakvoj prezentaciji večeras svakako ide i  zlatna medalja na ovogodišnjem Sajmu turizma u Novom Sadu. I simbolično baš večeras se ta nagrada dodjeljuje uporedo sa ovim našim velikim događajem. Zahvalna sam komisiji koja je prepoznala i ocijenila  kvalitet, dala nam s ovom nagradom podstrek za dalji rad, ali svakako i veliku obavezu da na ovom putu istrajemo-kazala je Brajović.

branimir-gvozdenovic

Branimir Gvozdenović

Ministar turizma u Vladi Crne Gore Branimir Gvozdenović čestitao je kompaniji ,,Čelebić” jubilej  i  projekte za koje je kazao da ,,podižu standarde u Crnoj Gori”.

-Siguran sam da je ambijent u kojem stvarate nešto što stvara posebnu energiju da možete da realizujete ovako važne projekte, ne samo u centru grada nego i periferiji, da podignete ovaj dio grada i zahvaljujući takvim podsticajima obezbijedite realizaciju ovako jednog ogromnog kompleksa. Zadnjih četiri godine u Crnoj Gori smo uspjeli, zahvaljujući poslovnom ambijentu, dobrim promocijama i kvalitetnom radu Vlade Crne Gore i lokalnih samouprava, da otvorimo 52 nova i rekonstruisana hotela sa više od 6.000 kreveta. Ali ipak, 2016. godina je posebna godina. To je godina kada u Crnoj Gori otvaramo 20 novih hotela sa četiri i pet zvjezdica, od kojih je 17 sa četiri zvjezdice, a tri sa pet zvijezdica. To su hoteli koji obezbjeđuju desetine novih radnih mjesta, to su projekti koji generišu nove manifestacije, koji traže i podstiču razvoj infrastrukture. Siguran sam da će i projekat Verde kompleks ohrabriti i druge preduzetnike da realizuju svoje poslovne ideje i da svoj biznis vide u ugostiteljstvu i hotelijerstvu-rekao je Gvozdenović.celebic_hotel-500x333

Svečanosti su prisustvovali premijer  Milo Đukanović, potpredsjednici Vlade Duško Marković i Vujica Lazović, ministar saobraćaja Ivan Brajović, te brojne ličnosti iz političkog, kulturnog i javnog života.

Više fotografija OVDJE

Mn.M.

Foto: B. Šekularac

.