MODA SLAJDER

INDIJA: Izbor za miss svijeta odložen za 2. mart

Foto: Privatna arhiva

Izbor za miss svijeta odložen je za narednu godinu, a to je samo benefit za Crnu Goru, jer nikad nije previše vremena da se jedna djevojka pripremi za takav izbor, kaže za MNE magazin PR Izbora za Miss Crne Gore Nikolina Radonjić.
– Tačno je da je pomjeren Izbor za miss svijeta koji je trebalo da bude održan u decembru u Indiji ove godine. Razlog je taj što je indijska vlada zamolila organizatore da ga pomjere zbog održavanja parlamentarnih izbora u toj zemlji. Željeli su da organizuju Izbor za miss svijeta zbog medijske promocije i propraćenosti samog Izbora, kao i zbog promocije zemlje. Ono što je važno naglasiti jeste da svi izbori i Miss Supertalenta i još nekoliko njih koji su bili zakazani za ovu godinu za održavanje u Indiji, odloženi su za narednu godinu. Sve predstavnice zemalja će tako otputovati za Nju Delhi 2. februara naredne godine i vratiće se 3. marta, jer je 2. marta definitivno zakazan termin održavanja Izbora za miss svijeta – rekla je Radonjić za MNE magazin.

To, kako ističe, bonus je i za Crnu Goru.
– Što se tiče Crne Gore, mi nemamo ništa protiv odlaganja, čak smatramo da je to benefit. Kao što znate, Miss Monte je organizacija koja, s obzirom da imamo licencu za održavanje izbora u Crnoj Gori i slanje djevojaka da predstavljaju Crnu Goru na svjetsko takmičenje, radimo sve ono što određuje i propagira svjetski izbor. Koje odluke oni donesu, sve kriterijume, mi to poštujemo, zbog održavanja odnosa i saradnje i zbog slanja djevojaka na taj izbor. Vjerujte, nikad nije previše vremena da se jedna djevojka pripremi za jedan takakv izbor kakav je Miss svijeta. Aktuelna miss Crne Gore Anđela Vukadinović iz Tivta radi na pripremama za sam izbor, radi na sebi, organizovala je veoma važan humanitaran događaj, koji nadamo se da će uticati na pozitivan plasman na svjetskom izboru. Biće još jedan humanitarni događaj organizovan prije nego što otputuje. Dakle, samo benefit i plus da se što bolje pripremi i samim time će onda što bolje predstaviti našu zemlju na izboru koji slijedi – istakla je Radonjić za MNE magazin.
B. R.
Foto: Privatna arhiva

Leave a Reply