ART PREPORUKA

,,FRAJLE” U OVOJ SEZONI OPIJAJU KAO VINO: Novosađanske predstavile spot za novu pjesmu (video)

Foto: Sandra Mihaljević

Život popularne novosadske grupe „The Frajle“ ovog ljeta je prepun zanimljivih muzičkih događaja.

Pored brojnih nastupa po regionu, izdavanja novog albuma „Obraduj me“ i proslave deset godina postojanja, ,,Frajle” su zadnjih mjeseci predstavile čak nekoliko novih pjesama.

Foto: Sandra Mihaljević

Najnovija ,,Noćas si moje vino” premijerno je predstavljena publici na Splitskom festivalu, da bi odmah usijala radio stanice i našla se na listi najemitovanijih pjesama u Hrvatskoj.

Između brojnih nastupa stigle su da u prelijepim predjelima unutrašnjosti Istre snime i spot za tu numeru.

Foto: Sandra Mihaljević

– Ovo je naša ljetnja ljubavna pjesma, iako mnogi koji su je čuli, kažu da je ujedno i ženska, boemska. Veoma nam se to sviđa, da i mi žene imamo jednu boemsku pjesmu, kada se žensko društvo okupi da može pjevati i uživati. Spot smo snimale u čarobnoj atmosferi istarskih mjesta Hum, Kotli, stari grad Buzet, Motovun, što je spotu donijelo baš taj utisak koji smo htjele – bajkovit. Snimale smo u najtoplijim danima ljeta, a temperaturu nam je dodatno zagrijao glumac Mario Jukić – uz smijeh komentarišu ,,Frajle”.

Foto: Sandra Mihaljević

Pjesmu „Noćas si moje vino“ napisali su Branimir Mihaljević i Neno Ninčević, dok su za spot zaslužni reditelji Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

„The Frajle“ u avgustu nastavljaju ljetnju turneju koncertima u Splitu, Omišu, Varaždinu, Novom Sadu…

Ljetnje noći dodatno će „začiniti“ njihova pjesma ,,Noćas si moje vino”.

kud duga