MAGAZIN PREPORUKA

FILM: Devet novih ostvarenja koje ćemo gledati u 2019(VIDEO)

Ostvarenja kultnih romana, nastavci najpopularnijih serijala, pa i kvalitetne drame naći će se na našim repertoarima u 2019. Devet filmova, za koje su izašli trejleri i najavljuju veliki ugođaj ljubiteljima sedme umjetnosti.

1. Endgame

Četvrti film iz serijala Avengers je must za sve Marvelove fanove. Tony Stark (Robert Downey Jr) pluta u svemiru dok njegovi saputnici Captain America (Chris Evans) i Black Widow (Scarlett Johansson) pokušavaju da osmisle plan kojim bi ga spasili.

 2. The Favourite

Engleska, 18. vijek: kraljica Anne zauzima prijesto, a njena bliska povjerenica Lady Sarah upravlja zemljom umjesto nje. Dolazak nove sluškinje Abigail promijeniće ove odnose.

3. Colette

Colette (Keira Knightley) je primorana da piše romane u ime svog muža. Knjige bilježe uspjeh, a Colette se bori da njen talenat bude priznat, uprkos izazovima rodne ravnopravnosti.

 4. Mary Queen Of Scots

Filmova sa biografskom royal tematikom nikada nije dosta, a ovaj put Margot Robbie tumači ulogu kraljice Elisabeth I kojoj je suparnica Mary Stuart (Soirse Ronan).

5. Ad Astra

Brad Pitt je astronaut koji pretražuje galaksiju u potrazi za ocem nestalim u misiji da pronađe vanzemaljski život.

6. The Rhythm Section

Blake Lively u osveti onima koji su organizovali pad aviona u kojem se nalazila njena porodica.

7. Once Upon A Time In Hollywood

Scenario i produkciju potpisuje Quentin Tarantino, glavne uloge tumače Margot Robbie, Brad Pitt i Leonardo DiCaprio. Zvučno i obećavajuće!

8. Captain Marvel

Još jedno ostvarenje iz Marvelove produkcije. Planeta Zemlja nalazi se u intergalatičkom ratu između dvije vanzemaljske rase.

9. Dumbo

Prelijepa Diznijeva priča prema kojoj je samohrani otac dvoje djece angažovan od strane vlasnika cirkusa kako bi se starao o mladunčetu slona s izrazito velikim ušima koje razvija sposobnost letjenja.

 

Izvor: elle.rs