HOROSKOP

Prognoza za period od 3. do 10. septembra

 

OVAN

Netrpeljivost i napetost u međuljudskim kontaktima i na radnom mjestu lagano prolazi, samo još poneki Ovan može reagovati neprimjereno i grubo i time nanijeti sebi štetu. Poslovna situacija se popravlja, saradnja sa osobom koja je spremna da vas služi i pomaže brzo se pokazuje kao povoljna za napredak. Finansijska pomoć i važna podrška će se realizovati tokom druge sedmice ovog perioda.   

Emotivno, još neko vrijeme su naglašene strasti, dinamika i  jaka uzbuđenja.   Slobodni Ovnovi uspijevaju da osvoje željenu osobu, ali im  je teško da zadrže dobre odnose i vezu. Zdravlje – kod bolesnih lagani oporavak i  poboljšanje uz disciplinovano ponašanje. Zdravlje-bolja kondicija.

BIK

Na poslu se suočavate sa nedostatkom saradnje  i grubim odnosom sa važnim ljudima ili osobom. Još   na momente može doći do neprijatnih situacija koje uglavnom izazivaju drugi, a vi ste na neki način žrtva ili poligon ljutima  i nervoznima. Naglašene strasti polako se smiruju  i tokom druge sedmice možete očekivati prijatan i dobar period sa dragom osobom   i u porodičnim odnosima. Slobodnima,  poslije početnog oduševljenja,  opada interes za novu osobu, ali ste vi ipak spremni da  se bolje upoznate i date šansu ovoj simpatiji.

Zdravlje – oporavljate se,  ali su moguće probavne smetnje usljed   infekcije.

BLIZANCI

Planete ukazuju da je na poslu prisutna veća okrenutost drugim ljudima, otvorenost, komunikativnost i naglašena druženja. Poslovna sitaucija ukazuje na dobre dogovore,   obećanja o napretku koja će se brzo realizovati, još tokom ovog perioda. Ipak, neki Blizanci će biti skloni oklijevanju, pretjeranoj analizi, ponovnom i ponovnom razmatranju dobrobiti ponude, pa vam se može desiti da ne realizujete i propustite dobru šansu. Na ljubavnom planu,  period dobrih odnosa sa dragom osobom može  biti narušen  vašim nerealnim očekivanjima. Slobodnima se  ne ispunjavaju željena očekivanja.

Zdravlje – moguće zaraze, virusi, infekcije.  

RAK

Napetost na radnom mjestu polako prolazi, samo još  poneki Rak može imati problema sa konkurencijom ili agresivnim rivalima. Prepuštate drugima da preuzmu odgovornost za dešavanja, ali time i odustajete od jednog važnog poslovnog plana. Tokom sedmice očekujte ponovne dogovore o  starom planu  ili dogovoru, koji idu  otežano i  ne donose rezultate. Na ljubavnom planu prilagođavate se novim dužnostima ili obavezama koje vam nijesu drage,  ali vam obezbjeđuju sigurnost i  trajnost odnosa sa partnerom. Slobodni Rakovi uspijevaju da uspostave kontakt sa starom simpatijom, ali neće biti zadovoljni kako se razvija situacija.  Zdravlje –  poboljšava vam se kondicija, ali pripazite na moguće trovanje ili zarazu.

LAV

Na poslovnom planu oštra konkurencija ili rivalstvo polako se povlači i  neko vrijeme će izgledati kao da vam opšta poslovna  situacija nije naklonjena. Sa kolegom ili saradnikom teško uspijevate da se dogovorite, ali ćete ipak tokom druge sedmice uspjeti da nađete zajednički jezik.  

Na ljubavnom planu draga osoba popušta, spremna je da se prilagodi i prihvati nove odgovornosti. Vaš međusobni odnos je odnos saradnje i  ispunjavanja zajedničkih planova.   Ukoliko ne očekujete previše,  već se prilagođavate situaciji, brzo ćete prebroditi ovu manju krizu. Slobodnima,  poslije početnog oduševljenja novom osobom, dolazi do otrežnjenja.

Zdravlje –   lagano se popravlja.

DJEVICA

Ova sedmica vam donosi bolje raspoloženje, okrenutost druženju, ljudima, saradnji.  Na poslovnom planu prilagođavate se novim dužnostima ili zadacima, a saradnja sa važnom osobom pomaže u uspješnoj realizaciji zajedničkog plana. Biće situacija u kojima ćete se morati suprostaviti nadređenima. Na ljubavnom planu blistate i zračite dodatnim šarmom, što ne ostaje nezapaženo od okoline.   Slobodne Djevice privući će nekoliko zanimljivih osoba, ali poslije početnog oduševljenja počećete da im tražite mane, i naći ćete ih.  

Zdravlje – jedite svježe i provjereno, moguće  trovanje ili zaraza.

VAGA

Tokom ove sedmice bićete znatno pričljiviji, otvoreniji i spremniji na komunikaciju, a oni koji se bave retoričkim zanimanjima  poboljšaće svoje poslovne  mogućnosti. Poslovna situacija se popravlja, stari problem se povlači. Međutim, skloni ste da se kruto držite starih ideja ili starih planova, umjesto da razmotrite mogućnost novih i drugačijih rješenja nego do sada.  Slobodne Vage,  će usljed privremene nesigurnosti potražiti potporu u duplim ili paralelnim kontaktima, ali im  oni  neće donijeti željeno uspostavljanje ravnoteže. Pouzdan prijatelj je neko na koga možete da se oslonite.

Zdravlje – osjetljiviji ste nego inače.  

ŠKORPIJA

Poslovno, hrabro i isplanirano krećete u realizaciju dugoročnog projekta ili plana  koji će na duže vrijeme donositi rezultate. Mnoge Škorpije napreduju u službi.  Izbjegavajte nesporazume na radnom mjestu.

Na ljubavnom planu odnos sa dragom osobom je odnos saradnje, težite istim ciljevima i oboje se zalažete za istu stvar. Ipak, draga osoba ne poklanja vam dovoljno pažnje.    Slobodnima, početne komplikacije između vas i simpatije se povlače, i tokom druge sedmice  ovog perioda  otvara vam se širok put do srca vašeg izabranika.

Zdravlje –  bolesnima lagani oporavak, dok zdravi mogu imati problema sa probavom.

STRIJELAC

Na poslovnom planu ste prilično zabrinuti, jer su rivali ili konkurencija prilično jaki i moćni protivnici, ali vi ste optimista kao i uvijek.  Zaista, iz nezgodne situacije ćete se lako izvući uz dogovor ili saradnju sa osobom koja vas javno podržava, a u stvari ima lične motive i drugačije planove.  

Na ljubavnom planu i vi i draga osoba želite isto, imate iste želje i ciljeve. Dobrom skladu doprinosi planeta kretanja i putovanja, tako da ćete uživati u zajedničkom putovanju koje obnavlja vašu strast. Slobodni Strijelčevi  ostvaruju kontakt sa zanimljivom osobom.

Zdravlje – oprez od zaraza, virusa, infekcija.

JARAC

Poslovna situacija je za vas  povoljna,  i  to zahvaljujući podršci važne osobe. Uglavnom ćete se baviti sređivanjem papirologije i zaostalih nezavršenih poslova iz prethodnog perioda.

Emotivno, draga osoba je pod pritiskom ili u brizi, što se odražava na vaše ljubavne odnose. Slobodnima predstoji mnogo druženja, kontakata i  novih poznanstava.

Zdravlje – vraćate se u formu. 

VODOLIJA

Na poslovnom planu oštra konkurencija ili rivalstvo još traju, ali se polako povlači sukob ili neslaganje. Važna osoba ili autoritet intervenisaće u ovoj situaciji i doprinijeti da vaša pozicija ili status ostanu nedirnuti. Ipak, da bi se sve završilo povoljno i  dobro, neophodno je da se postavite tolerantno, s poštovanjem i skromno. Vodite računa o finansijskom dijelu, novac vam klizi kroz prste,  a ne znate gdje nestaje, počnite da pišete troškove i imaćete kontrolu.  Na ljubavnom planu situacija je prilično dobra. Sa partnerom uživate u dobrim odnosima,  prvenstveno zahvaljujući vašem vodolijanskom pristupu,  a to je tolerantno i prihvatajuće.  Slobodne Vodolije još čekaju osobu koja će im  osvojiti srce.

Zdravlje – nervi su vam napeti, moguće alergije.

RIBE

 Kontakt sa starim prijateljem pomoći će vam da poslovno postavite temelje ili započnete važan dugoročni projekat ili poslovni plan koji ima sve šanse da bude realizovan uspješno i na vrijeme. Emotivno, draga osoba drži sve konce u svojim rukama, a vi se zadovoljno prepuštate, jer znate da vodi računa o zajedničkim potrebama i da su vaše želje poštovane i  uslišene.. Slobodne Ribe kroz druženje ponovo srijeću staru simpatiju, a tu je i novo poznanstvo. Dilema na koju stranu ćete se okrenuti biće brzo razriješena: sačekaćete novu osobu.

Zdravlje – u boljoj ste kondiciji, ipak, oprez od mogućih zaraza, infekcija, trovanja.