ENGLISH SLAJDER

KOLEGE BODRE KNEZA: ,,Adio” je pjesma kao stvorena za Eurosong

Nenad-Knezevic-Knez-eurovision-montenegro

,,Knez ima moćan, zadivljujuć glas, a muzika Željka Joksimovića je remek-djelo” jedan je od komentara fanova na zvaničnom sajtu Eurosonga o pjesmi ,,Adio” koju pjeva crnogorski predstavnik. Pitali smo Knezove kolege iz Crne Gore da li dijele ovo mišljenje, kako im se dopada njegova numera i  ima li šanse za dobar plasman.

Jedan od ranijih crnogorskih učesnika na Eurosongu Dejan Dedović (Who see) želi puno sreće Knezu i objašnjava da, osim pjesme,  postoji još dosta faktora koji utiču na uspjeh na ovom takmičenju.

DejanDedovic

Dejan Dedović

On podsjeća da je Knez iskusan i dobar pjevač i  kaže da ne sumnja da će to pokazati i na Eurosongu.

– Kritikovati je nezahvalno. Kad su nas kritikovali istim povodom, nije nam ništa pomoglo, već samo odmoglo.  Vidjećemo ishod, nadamo se najboljem – poručio je Dedović.

Andrea Demirović koja je, takođe, bila crnogorska predstavnica na Eurosongu, ističe da je u pjesmi ,,Adio” vrlo  jasan potpis Željka Joksimovića.

SONY DSC

Andrea Demirović

– To je čovjek koji ima iskustva kada je Eurosong u pitanju. Numera je jako pjevljiva i specifična. Lako se pamti i što bi se reklo ,,hvata“ na prvo slušanje. U pjesmi je prisutan ,,balkanski duh“. Knezu želim svu sreću, i što bolji plasman. On je pjevač koji ima veliko iskustvo kada pričamo o muzici. Znam da će ono što je do njega uraditi na najbolji mogući način. Ima super pjesmu kao stvorenu za ovo takmičenje – kazala je Andrea.

Pjevačica Kaja Milačić je, kako kaže, na prvo slušanje stekla utisak lijepe staropodgoričke pjesme.

kaja-milacic

Kaja Milačić

– Volim što Željko opet koketira sa Vizantijom, ali i sa nekim izvornim zvucima. Spot je fantastičan, cure su prelijepe, nadam se da one stvarno pjevaju sa njim. Ne sumnjam da će Knez još bolje zvučati uživo. Navijaću za njega. Naprijed Kneže! Nadam se da ćemo i ove godine ući makar u finale – poželjela je Kaja.