Porto Novi
DOM PREPORUKA

ITALIJA: Božićna čarolija u domu Kristijana Ronalda

Foto: Instagram

Džordžina Rodriges, lijepa djevojka fudbalera Kristijana Ronalda, pokazala je obožavaocima kako to izgleda kada preuzme ukrašavanje doma povodom nadolazećih božićnih praznika.

Ona je na profilu na Instagramu objavila porodičnu fotografiju, na kojoj pozira s djecom ispred jelke, doduše bez Kristijana, ali u pravom prazničnom duhu.

Na dekoracijama očito nije štedjela, pa su se u torinskom domu fudbalera našli veliki Djeda Mraz u crvenoj fotelji, jelka, dekoracije u obliku jelena, medvjeda, anđela i snješka bjelića u kojima najmlađi članovi porodice istinski uživaju.

Foto: Instagram

– Kako smo juče uživali u kupovini božićnih dekoracija za naš novi dom u Torinu! Super smo se proveli i super osjećali jer smo znali da smo time učinili nešto u dobrotvorne svrhe. Srećni smo što imamo priliku da sarađujemo s ADISCO organizacijom koja 100 % prihoda poklanja bolnici Redžina Margerita. Kako divno razdoblje, porodično zajedništvo, toplina, ljubav, ljubav. Nikada ne smijemo zaboraviti one kojima je zaista potrebna. Ne postoji veće zadovoljstvo od ovoga – napisala je Džordžina Rodriges.

Podsjećamo, Kristijano, Džordžina i djeca preselili su se u Italiju nakon što je on potpisao ugovor za tamošnji fudbalski klub Juventus. Njihovu veliku ljubav nisu poljuljale ni optužbe za silovanje protiv Ronalda, a sve su glasnija i šuškanja o zarukama jer je Džordžina nedavno pokazala veliki dijamantni prsten na ruci.

Izvor: Dnevnik.hr