MAGAZIN PREPORUKA

AVIO: Air Montenegro optimizuje red letenja za ljetnju sezonu

Foto: Air Montenegro

Uslijed geopolitičkih prilika koje onemogućavaju obavljanje letova na liniji Podogorica-Tel Aviv, nacionalni avioprevoznik će tokom ljetnje sezone saobraćaj obavljati na četiri aviona. Uzimajući navedeno u obzir, Air Montenegro je pristupio optimizaciji reda letenja za ljetnju sezonu i donio odluku o otkazivanju letova na liniji Podgorica-Minhen, saopšteno je iz te kompanije.

Avioni kompanije Air Montenegro će tokom ljeta iz Podgorice letjeti ka Beogradu, Bratislavi, Cirihu, Kopenhagen, Frankfurtu, Istanbulu, Ljubljani, Lionu, Nantu, Ostravi, Parizu i Rimu, dok će se redovan saobraćaj iz Tivta obavljati ka sljedećim destinacijama: Bakuu, Beogradu, Brnu, Istanbulu, Izmiru, Ljubljani i Pragu.

– Kao odgovorna kompanija kojoj su potrebe putnika i tražnja tržišta prioritet i koja u ovakvim i sličnim situacijama uvijek postupa nakon sprovođenja detaljnih analiza, koristimo priliku da se izvinimo našim cijenjenim putnicima – navodi se u saopštenju Air Montenegra.

Avioni Air Montenegra prema Njemačkoj letjeće na liniji Podgorica-Frankfurt, tri puta sedmično, svakog ponedeljka, četvrtka i nedjelje, uz obavljanje čarter letova.