DOM PREPORUKA

DEKORACIJA DOMA I IDEJE ZA NOVU GODINU: Kreativnost i originalnost na djelu

Stručnjaci su i ove godine, za ljepši ulazak u novu godinu, donijeli nekoliko savjeta, kako bi inspirisali druge da stvore svoju, jedinstvenu čaroliju.
Tako su dali primjer da kreirate svoj ,,foto korner”, gdje biste se fotografisali sa društvom. Za to je potrebno izraditi kartonski dio nalik ovom na slici. Za natpis je potreban papir u boji, ali, možete ga i sami ispisati flomasterom.

Foto: Pinterest

Još jedna lijepa ideja je da se po zidovima postave lampice koje bi osvjetljavale izlijepljene fotografije sa uspomenama iz godine na izmaku.

Foto: Pinterest

Drugi dizajneri, osim fotografija, predlažu da se na zid stave i zabavne priče i razgovori koje ste vodili tokom godine na izmaku i tako prostoriju sa društvom ispunite smjehom.

Predlažu i da napišete pismo sebi koje biste stavili na neko skrovito mjesto, otkrili ga i pročitali u budućnosti. Pismo bi moglo da sadrži to kakva vam je ova godina bila i šta želite da se desi u 2022. Stavite pismo u teglu i, ako imate dvorište, zakopajte je i iskopajte tek naredne godine kako biste vidjeli što ste od želja ostvarili. Ovu igru moguće je igrati sa prijateljima i ukućanima, pišući pisma jedni drugima, staviti ih u tegle i sakriti po domu kako bi ih oni našli i otvorili naredne godine.

Filmski/serijski maraton, društvene igrice i kvizovi uvijek su zabavan način da se provede veče. U ovom slučaju, filmovi i serije iz 2021. godine.

Evo još nekoliko predloga:

This slideshow requires JavaScript.

B.R.