MODA SLAJDER

U SUSRET IFF PORTO MONTENEGRO: LISCA – više od 65 godina ženstvenosti

Lisca – kolekcija Porto Montenegro

Slovenački brend ,,Lisca” predstaviće kolekciju u Tivtu 23. jula na modnom događaju IFF Green Edition Porto Montenegro 2021.

…Sve je počelo sa snom. O ženama. O udobnosti. O tome da se osjećate lijepo. O donjem rublju.

Liscina priča počela je 1955. godine, kada su snovi entuzijasta pretočeni u javu. Predanim radom, naprednim idejama, ljubavlju prema modi i strašću za ljepotom, Lisca je postala jedna od vodećih proizvođača ženskog donjeg rublja i odjeće za plažu u jugoistočnoj Evropi. Evropski dizajn, jedinstvene kreacije, savršen kroj, kvalitet i udobnost samo su neki od razloga zašto Lisca, kada se kupuje donje rublje ili odjeća za plažu, ostaje prvi izbor mnogih.

Lisca – kolekcija Porto Montenegro

Liscina kolekcija odjeće za plažu za 2021. godinu nudi širok spektar stilova. Glavni fokus je na višestrukoj upotrebi, kako svi postajemo više svjesni održivosti i uticaja brze mode na našu životnu sredinu. Tragamo za investicijskim komadima koji će ne samo prevazići sezone, već i transformisati stajling od plaže do bara i od bazena do ulice.
Liscina odjeća za plažu uvijek donosi svjež pogled na neke od vaših omiljenih ljetnjih tema – sa upečatljivim, trendi komadima, kao i univerzalno skrojenim stilovima, čija su inspiracija žene različitih oblina i veličina, od upotrebe recikliranog materijala do elegantnog, nikada staromodnog dizajna u kojem ćete se osjećati udobno i samouvjereno.

Lisca – kolekcija Porto Montenegro

Osim omiljenih najprodavanijih komada, Liscina kolekcija odjeće za plažu za 2021. godinu donosi višenamjenske stilove – od jednodjelnih kupaćih kostima, koje možete nositi i za izlazak, do haljina koje prevazilaze sezone.

This slideshow requires JavaScript.

 

B.R.