PREPORUKA SPORT

ŽRK BUDUĆNOST: Bojana Jeličić u stručnom štabu

Foto: ZRK Buducnost

Ženski rukometni klub Budućnost dobio je veliko pojačanje u stručnom štabu – psiholog Bojana Jeličić od danas je i zvanično član našeg kluba sa kojim je potpisala ugovor do kraja sezone, saopšteno je iz kluba.

Jeličić je crnogorskoj javnosti postala poznata nakon Svjetskog prvenstva u Japanu, na kome je pomagala selektoru Peru Johansonu i njegovom pomoćniku Adrijanu Vasileu, te dala veliki doprinos sjajnom rezultatu i osvajanju petog mjesta.

Na tom prvenstvu, Crna Gora je, uz Holandiju, Francusku i Švedsku, bila jedina reprezentacija, koja je imala ,,mentalnog” trenera.

– Svoj angažman u crnogorskom rukometu, Jeličić će nastaviti u našem klubu, sa ciljem da pomogne rad stručnog štaba i doprinese ostvarivanju visokih ambicija, koji se uvijek postavljaju u Budućnosti – navodi se u saopštenju Budućnosti.

Jeličićeva je još 2005. godine sarađivala sa fudbalerima Crvene zvezde, kasnije je radila sa brojim sportistima, u brojinim sportovima – košarci, odbojci, tenisu, streljaštvu, džudu, karateu.

U rukometu je radila sa muškom i ženskom reprezentacijom Srbije, a bila je i u stručnom štabu rukometaša Hrvatske.