MAGAZIN SLAJDER

HUMANITARNA AKCIJA LAZARA ILIĆA U HOTELU CENTREVILLE: Na balu pod maskama prikupljeno pet hiljada eura

U prostorijama Living Room-a, u hotelu CentreVille u Podgorici, sinoć je upriličen humanitarni bal pod maskama, u organizaciji modnog dizajnera Lazara Ilića. Na balu, osmišljenom u duhu Noći vještica, a s ciljem kupovine potrebnih stvari za Institut za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore, prikupljeno je pet hiljada eura. Dio novca zavrijedile su tri odabrane maske, a dio je obezbijeđen donacijama gostiju.

Moderatorka događaja, Valentina Mitrović, u ime organizatora pozdravila je posjetioce koji su se okupili  da kroz humanu misiju obilježe predstojeći praznik.

Organizator događaja, Lazar Ilić, poželio je gostima dobrodošlicu na ovaj zabavni i humanitarni događaj.

-Povod večerašnjeg okupljanja je da pokažemo da ,,naše malo, nekome puno znači“. S tim ciljem u organizaciji događaja okupila se mala ekipa koja je pružila svoj maksimum. Najveću zahvalnost dugujem mojoj prijateljici Biljani Jovanović iz Holivud estetik studija, koja je sama poželjela da sa 2.500 eura pomogne događaj i tako ,,pokrije“ vrijednost tri nagrade koje će neko od vas večeras osvojiti i proslijediti Institutu za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore – kazao je Ilić.

Odluku o najboljim maskama donio je žiri koji su činili: modna dizajnerka Marina Banović Džuver, šminkerka Vanesa Đurašaj, član NVO Maškarada Goran Božović, Ana Ljuljđurović, koja se bavi bodypaintingom i Lazar Ilić.

Prvo mjesto pripalo je Petru Raičeviću, i njegova kreativnost nagrađena je iznosom od 1200 eura. Drugu nagradu, za koju je predviđeno 800 eura, osvojio je Ajdin Ado. Treće mjesto  je Angela Brković kojoj je pripala nagrada od 500 eura. Sve ove nagrade, koje finansira Holivud estetik studio, biće donirane Institutu za bolesti djece.

-Uz pomenuta sredstva, Insititutu za bolesti djece će se donirati i novac prikupljen iz donatorskih kutija, a u pitanju je iznos od 2.500 eura – kazala je moderatorka Mitrović, zahvalivši se gostima na učešću i humanosti.

Posjetioci su u kreativno uređenom ambijentu uživali u muzici DJ-eva Marka Došljaka i Vlada Božovića, koje je na električnoj violini pratila Tanja Bogdanović.

Lazar Ilić se zahvalio Living room-u hotela CentreVille, kao i agenciji Eunoia events koja je osmislila večerašnji ambijent i prilagodila ga duhu praznika.

– Hvala i ekipi Haos torte i kolači koji su se, takođe, sami ponudili da pomognu u našoj organizaciji bala. Naša velika zahvalnost ide i na adresu NVU Maškarada iz Tivta koji su nam ukazali posebnu čast, i maskama i nastupom. Oni su prepoznati po brojnim zabavnim i humanitarnim događajima koje, mahom, sami organizuju. Takođe, hvala medijima koji uvijek daju podršku ovakvim događajima. Nadam se da će ovo okupljanje biti na radost svih nas jer nam je cilj isti-probuditi svijest svih koji mogu da pomognu i obradovati one kojima je pomoć potrebna – zaključio je Ilić.

This slideshow requires JavaScript.

 

D.Markuš
Foto: B. Šekularac

 

(Više fotografija u foto galeriji)