DRUŠTVO PREPORUKA

M:TEL: Uz Huawei tablet 1000GB brzog interneta mjesečno

Kompanija M:tel je pripremila novu prodajnu akciju u kojoj uz Huawei tablet, svakog mjeseca korisnik dobija po 1000GB brzog interneta.

-Za samo 19,9 eura svakog mjeseca korisnik dobija 500GB brzog Interneta i još 500GB za uživanje u Move TV sadržajima. Da podijele sreću s prijateljima korisnici u ovoj akciji dobijaju dvije kartice za šerovanje interneta – navode iz ove kompanije.

Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Internet resursi ne važe u romingu, a akcija traje do isteka zaliha.

-Napominjemo da internet benefiti važe uz paket Surf L prvih 12 mjeseci ugovorne obaveze, nakon čega korisnik dobija resurse po cjenovniku, uz mogućnost dokupa. Podsjećamo da je Move usluga kompanije M:tel, koja omogućava praćenje televizijskog, radijskog i video on demand sadržaja putem Interneta, uz usluge snimanja i premotavanja željenog sadržaja. Dodatna prednost je premotavanje programa sedam dana unazad – više od 200 kanala. Možete da se vratite u „prošlost“ i odgledate odabrani TV trenutak – emisiju, seriju, film, koji je emitovan u prethodnih sedam dana – naveli su u saopštenju.

Da biste koristili Move uslugu, ne morate da imate smart TV, već Move može da se koristi na svim modelima televizijskih uređaja, a od sada i na telefonu i tabletu. Potrebno je samo da download-ujete aplikaciju sa Google Play Store-a. Aplikacija Move TV je dostupna i na Apple Store-u.

Svi korisnici iz ove prodajne akcije imaju u okviru Surf L paketa besplatnu Move uslugu, pa mogu neograničeno uživati u TV sadržajima i kada nijesu kod kuće.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.