MODA PREPORUKA

PODGORICA: Proslavljen treći rođendan časopisa ,,Fashion Mood”

Treći rođendan magazina ,,Fashion Mood” proslavljen je večeras u Podgorici. Pored brojnih zvanica iz javnog i modnog života Podgorice, proslavi je prisustvovala i  Anastasija Ražnatović, lice s naslovnice jubilarnog broja.

Modni urednik ,,Fashion Mood-a” Žika Nedeljković podsjetio je da je ovo nelicenciran magazin.
– Trnovit je put raditi ovakav časopis kada nemate podršku sa strane, već ga radite isključivo iz ljubavi i iz toga što istražujete, putujete, slikate i sve radite o svom trošku. Uvijek smo tu da podržimo mlade dizajnere i modu  i tako smo se izdvojili kao najbolji nelicencirani magazin na Balkanu. Ona baš ne voli da se spominje, ali ja moram da vam kažem da je Olivera Milačić, direktorka ovog magazina, najzaslužnija što ovo izdanje se izdvojilo na tržištu, ona je osoba koja je u protekih godina dovela velika imena u Crnu Goru. To su Roberto Kavali i Vivijan Vestvud, što niko ni u Srbiji nije uradio. To je žena koja je stvorila ovaj magazin jer voli modu i  zna da prepozna talenat kod modnih dizajnera – kazao je Nedeljković, dodavši da u broju za maj/jun možete da pročitate ekskluzivno intervjue, da vidite šta je to u trendu, ,,jer mi se zaista trudimo da istražimo šta je to što je u modi”.
Glavna i odgovorna urednica i direktorka časopisa ,,Fashion Mood” Olivera Milačić kazala je za Nedeljkovića da je veliki umjetnik koji je ,,dobrim dijelom zaslužan za dobre strane u magazinu tri godine.”
–  Sve stvari koje sam  radila, radila sam kvalitetno i tako će biti do samog kraja. Uvijek ću podržati ljude koji rade na kvalitetu i mlade ljude koji imaju talenat i kojima treba podrška, jer je ja nisam imala. Veoma mi je bilo teško, ali sam izdržala – rekla je Milačić, podsjećajući da su licencirali  izdanje ,,Montenegro life” koje je vezano samo za Crnu Goru.
Zahvalila je  kompaniji ,,Huawei”, restoranima ,,Per Sempre”, ,,Meat”, ,,G3spirits”, Televiziji Prva i portalu Montenegro magazinu na podršci.
Zaštitno lice časopisa Anastasija Ražnatović za MNE magazin rekla je da je prezadovoljna saradnjom sa uredništvom časopisa ,,Fashion Mood”.
– Veoma mi je važno u svakoj saradnji da ljudi sa kojima sarađujem budu profesionalni, da budu na visini zadatka, organizovani i mogu samo da kažem da je ovo definitivno bio taj slučaj, tako da mi je vrlo drago zbog toga – istakla je Ražnatović.
Ona je doživjela veliki uspjeh već sa prvim singlom.
– Prvi singl prošao je bolje nego što sam očekivala. Imala sam veliku tremu kako će da prođe, kako će me publika prihvatiti, jer su prosto očekivanja velika, ali, pokazalo se odlično. Drugi je ispao još bolji, tako da, sve u svemu, presrećna sam i ne bih poželjela ništa bolje nego kako mi se zaista desilo – kazala je Ražnatović.

This slideshow requires JavaScript.

B.R.
Foto: B. Šekularac