ART PREPORUKA

ART: ,,Whitesnake” najavljuju spektakl na Tašmajdanu 27. juna (video)

Foto: Promo

Još samo osam dana dijeli nas do najvećeg rock spektakla u Srbiji ovog ljeta – koncerta legendarnog Dejvida Koverdejla i ,,Whitesnakea”, koji će biti održan u četvrtak, 27. juna, na Stadionu Tašmajdan u Beogradu, poručuju organizatori.
,,Whitesnake” su trenutno na aktuelnoj svjetskoj turneji ,,Flesh & Blood”, na kojoj promovišu istoimeni novi album.
Harizmatični frontmen i njegov bend su ovog ljeta jedan od najtraženijih artista, kako na solo koncertima tako i na najvećim rock’n’roll festivalima na svijetu – čuvenom ,,Download” festivalu u Donington Parku i ,,Rock In Rio” u Rio De Žaneiru.
Posljednji put su nastupali u Beogradu u novembru 2015. godine, te se za ovaj koncert traži ulaznica više u Srbiji i regionu, naročito što je ista najjeftinija na turneji ,,Flesh & Blood”.
– Srpska publika je posebno naklonjena jednom od najboljih pjevača na svijetu, koji je podjednako posvećen našim fanovima, te su ,,Whitesnake” koncerti u našoj prijestonici sinonim za dobru svirku i nevjerovatnu energiju koju Koverdejl razmjenjuje sa obožavaocima – ističu organizatori.

Ulaznice za koncert ,,Whitesnakea” možete nabaviti na svim prodajnim mjestima ,,Ticket Visiona”, kao i online na https://www.tickets.rs/program/whitesnake-1001/6147 po sljedećim kategorijama:
– Fan pit: 3.500,00 RSD (29,68 eura)
– Parter: 2.500,00 RSD (21, 20 eura)
– Tribine: 2.500,00 RSD (21, 20 eura)

kud duga