DRUŠTVO PREPORUKA

TELENOR FONDACIJA: Prijave na konkurs ,,Zamisli sve“ do 10. aprila

Svi koji žele da se pridruže Telenoru u kreiranju pozitivnih promjena u društvu, mogu se prijaviti na konkurs Telenor fondacije za podršku društveno odgovornim projektima, koji je otvoren do 10. aprila, saopšteno je iz ove kompanije.

Na konkurs ,,Zamisli sve“ mogu se prijaviti humanitarne i nevladine organizacije, institucije i fondacije registrovane u Crnoj Gori, a prijavni obrazac potrebno je poslati na mejl adresu [email protected].

U toku je sedmi konkurs Telenor fondacije koji ima za cilj pronalaženje inovativnih i održivih rješenja za izazove u različitim oblastima. Veću šansu da dobiju podršku imaće projekti fokusirani na polja djelovanja Telenor fondacije, a to su obrazovanje, socijalna inkluzija društveno ugroženih grupa, kultura i umjetnost i zaštita životne sredine.

O projektima čiju će realizaciju Telenor finansijski i logistički podržati odlučiće Upravni odbor Fondacije. Informacije o neophodnim dokumentima i načinu prijave dostupne su na sajtu www.telenor.me.

Telenor fondacija ove godine obilježava petogodišnjicu poslovanja, a od svog osnivanja podržala je preko 20 društveno odgovornih projekata, u saradnji sa 30 nevladinih organizacija i institucija.