BILI SMO MODA

KOKTEL U ATELJEU ,,MARINA BANOVIĆ”: Proslava uspješne godine i najava novih modnih čarolija

Zimska modna bajka upotpunjena pažljivo biranom dekoracijom sačekala je večeras goste koji su došli na prednovogodišnji koktel u Atelje ,,Marina Banović” da  sa modnom dizajnerkom proslave ovu, za nju izuzetno uspješnu, godinu.

This slideshow requires JavaScript.

 

 Duh predstojećih praznika osjetio se u svakom kutku ateljea, nudeći poseban ugođaj svima koji su dijelili radost sa kreatorkom, gledali izložene modele i saznali šta Marina, zajedno sa svojim timom, priprema za narednu godinu.

-Ovaj koktel je prilika da se zahvalim saradnicima, poslovnim partnerima, klijentima, sponzorima i svim prijateljima ove kuće. Završavamo godinu uspješno, radujemo se godini koja dolazi, imamo puno planova, spremamo nove kolekcije… Htjela sam da te lijepe radosne trenutke podijelim večeras sa prijateljima, da nazdravimo-kazala je Marina Banović-Džuver za MNE magazin.

A kada se, poslovno sumira godina koja je izmaku, imala je mnogo razloga za slavlje. Još se pamte fantastične reakcije publike na kreacije koje je predstavila u kolekciji ,,Zabranjeni grad” u koje je utkala duh carske Kine, Waikiki reviju, modno-umjetnički projekat ,,Poljem se vija” kojim je zatvoreno Podgoričko kulturno ljeto, te kolekciju  inspirisanu Grimovim bajkama na nedavno završenoj Crnogorskoj nedjelji mode.  

-Kako godine prolaze, svaka naredna je uspješnija i poslovno kvalitetnija. Uvijek budem ispunjenija i zadovoljna zato što ispunim ciljeve koje sebi postavim početkom godine. Sve kolekcije koje sam predstavila su različite, a u svakoj sam imala isti zadatak: da odgovorim na temu i na svoje emocije i da ta modna priča ima poruku. Klijenti su, možda, najviše bili motivisani da komentarišu modele iz kolekcije ,,Zabranjeni grad”, ali su modeli iz nedavno predstavljene kolekcije na Montenegro Fashion Week-u ,,Grimove bajke”, najbrže otišli kod klijenata-kaže Marina.

Za narednu godinu, otkrila je za naš portal, sprema kolekciju inspirisanu, kako kaže, ,,malim sićušnim bićem, a to je vilin konjic”.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac