MAGAZIN PREPORUKA

U PODGORICI OTVOREN NOVI TERMINAL PUB HEMINGWAY: Atraktivno mjesto za druženje i provod

 

U prijatnom ambijentu savremeno opremljenog prostora, na prigodnoj svečanosti i uz opuštajuću muziku,  u Podgorici je otvoren novi Terminal Pub Hemingway.

Zamišljen kao prepoznatljivo mjesto okupljanja, smješten u Ulici ,,Avda Međedovića” u naselju Stari aerodrom, Terminal Pub Hemingway svojim modernim enterijerom, ljubaznim osobljem i popularnim cijenama predstavlja novitet i atraktivnu lokaciju za druženje i provod.

Pub Hemingway je osmišljen na dva nivoa sa terminalima na kojima posjetioci mogu okušati sreću na Bingo izvlačenju brojeva, ili odigrati dobitni tiket na Prematchi live klađenju, ali i uživati u čarima nargile uz više od 10 različitih ukusa, jer su Terminal pub-ovi poznati po svojim nargila barovima nerijetko uz epitet majstora svog zanata. Ovi objekti takođe su prepoznati i kao mjesta gdje se prate svi sportski događaji uz popularne cijene kafe i piva.

Menadžer Dragan Merdović vjeruje u uspjeh novootvorenog pub-a, i očekuje da će ubrzo biti prepoznati kao mjesto za dobru zabavu i okupljanje uz igre na sreću ili opuštanje u nargila baru.

This slideshow requires JavaScript.

-Ovo je naš drugi Terminal pub u Podgorici. Smatrali smo da je Stari aerodrome dio grada u kojem je dobrodošlo ovakvo mjesto za izlazak i druženje, pa vjerujemo da ćemo biti prepoznatljivi na ovoj lokaciji. Ono što je specifično za naš pub jeste cijena espresso kafe < 0,50 eura i točenog piva < 1 euro, pa svi ljubitelji opuštenog druženja ili igara na sreću mogu pronaći svoje mjesto u našem kafiću. Takođe, u donjem dijelu lokala nalazi se Nargila bar, sa uslugom koja je na visokom nivou, pa očekujemo prepoznatljivost lokala i u tom pogledu- kazao je Merdović.

Pored novootvorenog pub-a, Terminal pub-ovi postoje i u Nikšiću, Budvi i Podgorici. Ovo je drugi pub na prostoru glavnog grada, a kako ističe Merdović, u planu je otvaranje ovakvih lokala i na drugim lokacijama.

-Na ovome se nećemo zaustaviti, već očekujemo širenje na drugim lokacijama u Podgorici, ali i u drugim gradovima u Crnoj Gori- naglasio je Merdović.

This slideshow requires JavaScript.

Terminal Pub Hemingway se nalazi u Ulici ,,Avda Međedovića 62” u naselju Stari aerodrom.

Kontakt telefon za rezervacije: 068 126 868.

PR

Foto: B. Šekularac