MAGAZIN PREPORUKA

TOP KANAL OBOGAĆUJE PROGRAM: „Shameless“ premijerno na TOP-u

Uz program koji se sastoji iz originalnih i zabavnih sadržaja domaće produkcije, TOP kanal u svojoj ponudi ima raznovrstan strani serijski program koji sada postaje još bogatiji, jer su pred nama tri nove serije.

Domaćoj publici će po prvi put biti prikazana komična drama “Shameless” koju je Bussines Insider proglasio za najbolju seriju koja se trenutno emituje na američkim mrežama. Serija će premijerno biti prikazana 18. aprila u 21.20 na TOP kanalu, nakon čega će svakog radnog dana publika moći da pogleda svih sedam sezona ove hit serije i to u tri termina – od 21.20, 12.10 i 16.10.

Ljubitelje britanskog humora očekuje serija „Doc Martin“ koja je ostvarila sjajne rejtinge na britanskoj ITV stanici. Glavnu ulogu u ovoj seriji tumači Martin Clunes koji je za ovu ulogu nominovan za najboljeg TV komičara. Ovu seriju će publika moći da prati svakog radnog dana, počev već od danas (16. april) od 22.10, dok će repriza biti svakog radnog dana od 13.00.

Za sve one koji uživaju u uzbudljivim scenama tu je „Sons of Anarchy“, adrenalinska drama sa elementima crne komedije, koja će od 16. aprila biti emitovana svakog radnog dana u 19.50, sa reprizom od 14.00. Ova serija kombinuje scene koje prikazuju vratolomije opasnih bajkera sa zanimljivim odnosima između glavnih likova, a glavna glumica Katey Sagal za ulogu u ovoj seriji osvojila je Zlatni globus za najbolju glavnu glumicu.

Od početka emitovanja, TOP kanal je svojoj publici nudio atraktivne sadržaje među kojima je i premijerno emitovanje druge sezone serije „Ubice mog oca“, kviz „Totalni obrt“ koji je osvojio publiku i jedinstvena kulinarska emisija „Mr. Kitchen.“ Sve ovo i još mnogo toga publika može da prati na TOP kanalu koji se emituje preko Telemach-a, Total TV-a i EON platforme.