DRUŠTVO PREPORUKA

PRO PR: Nagrađeno troje predstavnika iz Crne Gore

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na ovogodišnjoj međunarodnoj PRO PR konferenciji koja je održana na Zlatiboru,  tri predstavnika iz Crne Gore dobila su prestižne međunarodne nagrade PRO.PR Awards za doprinos razvoju struke odnosa s javnošću.

Nagrađeni su šefica Sektora za PR i marketing Unije poslodavaca Crne Gore (UPCG) Zvezdana Oluić, PR menadžerka Crnogorskog elektroprenosnog Sistema (CGES) Nada Pavićević i generalni sekretar Udruženja za komunikacije u javnom sektoru u Jugoistočnoj Evropi (SEECOM) Vuk Vujnović.

PRO.PR Awards je program nagrađivanja pojedinaca koji svojim radom doprinose boljoj percepciji i pozicioniranju profesije odnosa s javnošću na lokalnom i globalnom nivou. Pokrenut je 2012. godine povodom obilježavanja desete godišnjice PRO PR konferencije, a specifičan je po tome što je namijenjen prvenstveno pojedincima.

Međunarodna komisija PRO.PR Awards koju čine renomirani evropski i regionalni stručnjaci iz oblasti PR-a je za dobitnike nagrada PRO.PR izabrala 23 istaknuta pojedinca iz Crne Gore, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Velike Britanije, Njemačke, Belgije, Austrije, Mađarske, Rusije i Turske. 

Ovogodišnjoj međunarodnoj PRO PR konferenciji, održanoj u organizaciji agencije „Apriori World“, pod motom ,,Povezivanje u pokretu”, prisustvovalo je više od 200 regionalnih i svjetskih PR stručnjaka koji su imali priliku da prate 14 predavanja i 3 okrugla stola iz područja komunikacija.