MAGAZIN PREPORUKA

ŠOUBIZ: Ženi se Ričard Gir

Foto: JUAN NAHARRO GIMENEZ GETTY IMAGES

Glumac Ričard Gir (69) i novinarka Alehandra Silva (35) vjenčaće se 5. maja u Vašingtonu, pišu španske dnevne novine ,,ABC”.

– On je moj heroj u stvarnom životu. Bila sam izgubljena, bez svjetla i upoznavanje s njim je dalo smisao mom životu. Osjećala sam kao da mi neko pruža ruku i pokazuje mi pravi put – komentarisala je svojevremeno Silva vezu s Girom za magazin ,,Hola“.

Za vjeridbu Gira i Silve saznalo se prošle godine u novembru, kada je novinarka viđena s novim dijamantnim prstenom. Ona je ćerka biznismena i bivšeg potpredsjednika španskog fudbalskog kluba Real Madrid Ignacija Silve.

Novine ,,ABC” otkrile su vezu Gira i novinarke u junu 2015. godine. Par često zajedno ide na dobrotvorne zabave u Španiji, koje se organizuju za pomoć beskućnicima i nastoje da poboljšaju uslove liječenja teško bolesnoj djeci koju posjećuju.

Silva veći dio godine provodi u Madridu, gdje posjeduje vilu u kojoj živi sa sinom, ali udaljenost njoj i Giru, koji stanuje u Njujorku, ne predstavlja nikakav problem.

Gir je bio četiri godine u braku sa supermodelom Sindi Kraford, a druga supruga mu je bila glumica Keri Lauel, od koje se razveo 2016. godine i imaju sina Homera Hejmsa Himea.
Izvor: nezavisne.com