ART PREPORUKA

POVODOM 30 GODINA RADA MOMČILA ZEKOVIĆA: Regionalne i crnogorske zvijezde u petak u CNP-u

Muzički dio projekta „Džep sa tajnama“, povodom 30 godina autorskog rada Momčila Zekovića Zeka, kompozitora, tekstopisca i dugogodišnjeg basiste grupe ,,Perper”, biće predstavljen u petak, 20. oktobra, na Velikoj sceni CNP-a od 20 sati.

Pripremljen je bogat muzički program, na kojem će, pored samog autora, učestvovati Orkestar „Alegro Vivo“ (dirigent Radovan Papović), bend ,,Sinhro”, Nikola Radunović i Mihajlo Mićo Ražnatović (,,Perper”), KIC Pop Hor (dirigent Saša Barjaktarović), solisti: Eden Sekulović, Verica Čuljković, Uroš Lapčević, Miloš Bošković, Aleksandar Gajić, kao i regionalne zvijezde Karolina Gočeva, Neno Belan, Zvonimir Đukić Đule (,,Van Gogh”) i Zoran Predin (,,Lačni franz”).

Specijalna gošća iz Italije je Valerija Monterizi.

– Stvaranje ,,Džepa sa tajnama” trajalo je dvije godine. Bez trke, bez opterećivanja rokovima i sve uz želju da dragi ljudi koji su prihvatili da stanu u ,,Džep” budu zadovoljni onim što rade… Dvogodišnje putovanje koje je započelo iz avlije na Cetinju trajaće sve dok se budu slale emocije koje ćete čuti okrećući stranice sa slovima koja su nekom mijenjala život iz dana u dan – kazao je Zeković.
B.R.

kud duga