ART PREPORUKA

ČAROLIJA: Poslušajte novu pjesmu Marijane Zlopaše (video)

Marijana Zlopaša snimila je spot za novu pjesmu ,,Tražim ljubav”. Kompozitor ove balade je Goran Kovačić, poznat po velikom broju napisanih hitova za Aleksandru Radović i Jelenu Tomašević, dok su tekst zajedničkim snagama napisali Marijana i on.

Spot je sniman u predivnom ambijentu restorana Clandestino, Ada Bojana, a tim koji je Zlopaša odabrala za realizaciju čine Danilo i Tony Pendo i Bane Kljajić. Poznata po istančanom modnom ukusu, Marijana je sama odradila stajling za snimanje, dok je frizuru prepustila Zorani Vukčević, a šminku Snežani Karović.

Marijana u posljednjih godinu aktivno nastupa u formi akustičnog tria, u pratnji Marka Prentića i Enesa Tahirovića, njegujući džez muzički izraz u koji pretoči pop hitove i evergrine. Takođe, sakupljanje pjesama za novi album je u toku, te će u narednom periodu biti posvećena i snimanju u studiju. Ona ne krije zadovoljstvo novom pjesmom i spotom i kaže da ljubav stoji iza svega što radi:

– Ljubav je nekako moj pokretač i inspiracija za sve, pa tako i za novu pjesmu ,,Tražim ljubav” , koju je komponovao sjajni izvrsni kompozitor i gitarista Goran Kovačić, a tekst smo zajedničkim idejama i senzibilitetom spojili u jednu lijepu, nježnu, a opet veoma jaku priču. Pored mog prepoznatljivog muzičkog stila kakvim odiše pjesma, mislim da će publika osjetiti i specifičnu emociju koju nosi baš ovaj novi trenutak u kome opet snimam, na svoje veliko zadovoljstvo. Zaista sam uživala, kako pjevajući pjesmu u studiju- tako i snimajući spot. Mislim da smo pogodili atmosferu i sensibilitet i nadam se da ćete uživati – poručuje Zlopaša.

kud duga