ART PREPORUKA

PRED NASTUP NA SEA DANCE-U: Fatboy Slim ,,zapalio” masu na Glastonberiju

Nastupom muzičke zvijezde Ed Sheerana, spuštena je zavjesa na još jedno izdanje čuvenog britanskog festivala Glastonberi, koji će mnogi pamtiti po sjajnim koncertima velikih muzičkih imena među kojima je i bio čuveni producent i disk džokej Fatboy Slim.

Fatboy Slim nastupio je u subotu veče i u svom stilu napravio još jedan spektakl za pamćenje.

DJ veteran, koji na ovom događaju u engleskoj grofoviji Somerset pravi nesvakidašnje žurke unazad 20 godina, i ovoga puta je ,,zapalio” masu ispred Sonic bine.

Uvertiru u sjajan nastup napravili su jedni od najboljih tehno muzičara današnjice Noisia, Sister Bliss i Anna Straker, a slavni Fatboy nije krio radost što je ponovo imao priliku da se druži sa publikom sa svih meridijana.

– Za ta dva sata koliko sam na bini sve moje brige, stresovi i problemi nestaju, i postajem sedamnaestogodišnjak koji može da uradi sve – kazala je zvijezda ovogodišnjeg Sea Dance-a uoči nastupa na Glastonberiju.

– Druženje sa mladima budi nestvarnu energiju – tada plešem, mogu da skočim nekoliko metara uvis, i upravo ta sreća i energija koja se rađa su razlozi zašto se iznova i iznova srijećemo na festivalima – poručio je majstor za miks-pultom.

Zato Britanac ne propušta priliku da iznenadi svoje fanove, a tako je bilo i na Glastonberiju. Noć uoči glavnog nastupa sa kolegom Eats Everything priredio je set iznenađena i oduševio fanove festivala.

https://www.facebook.com/fatboyslim/videos/10155519756898217/

Fatboy Slima 14. jula gledamo i na Sea Dance festivalu, kada će svoju nezaustavljivu energiju podijeliti sa svim svojim fanovima i zavrtjeti neke od najvećih hitova ,,Eat, Sleep, Rave, Repeat”, ,,Right Here, Right Now”, ,,Weapon Of Choice”, ,,Praise You”…