ART PREPORUKA

KIC: Publika izabrala Džek Nikolsona


Proteklog mjeseca publika je imala mogućnost da na našoj facebook strani glasa u okviru KIC-ove ankete „Filmski snovi – gledaoci biraju“ i izabere filmove koje će moći ponovo da odgleda. Sa ubjedljivom prednošću među filmskim revijama velikana prvo mjesto zauzeo je američki filmski glumac Džek Nikolson (Jack Nicholson), kažu iz KIC-a.

Na drugoj poziciji nalazi se ciklus posvećen Marlon Brandu, jednom od najboljih američkih glumaca dvadesetog vijeka, dok je Al Paćino, dobitnik prestižnih nagrada i ikona filma i kinematografske industrije uopšte, zauzeo treće mjesto.

Na listi KIC-ovih filmskih revija prema glasovima publike slijedi i revija posvećena slavnom holivudskom glumcu Džoniju Depu.

Posjetiocima naših filmskih programa tokom proteklog perioda omogućili smo putem anketnog listića, a od 25. maja i putem facebook strane, da odaberu četiti filma koja bi voljeli da ponovo pogledaju ili pak predlože nove koji bi bili prikazani. Takođe zahvaljujemo i prijateljima KIC-a Radio Homeru i Radio Titogradu čiji slušaoci su se pridružili i svojim glasovima i predlozima podržali našu akciju, poručuju iz KIC-a.

Podsjetimo, publika je u velikom broju posjećivala naše filmske revije i cikluse u Dodest sali koje smo organizovali tokom proteklih mjeseci, a plod te neposredne i aktivne saradnje biće i ove godine revija „Publika bira“ u okviru koje ćemo od 17. do 20.jula reprizirati četiri filma sa četiri filmska asa i to: Džek Nikolson, Marlon Brando, Al Paćino i Džoni Dep po njihovoj želji, ističu iz KIC-a.

kud duga