MAGAZIN PREPORUKA

PODGORIČANKA BEZ DLAKE NA JEZIKU U HRVATSKOJ: Prelijepa vjerenica Marka Vešovića brani fudbalera i njegov klub

Tamara Bulatović, vjerenica fudbalera Rijeke Marka Vešovića, žestoko je izvrijeđala Alžirca iz zagrebačkog Dinama Sudanija. Rijeka i Dinamo su vodili borbu za trofeje i u prvenstvu i u Kupu Hrvatske, a tim Matjaža Keka osvojio je ,,duplu krunu”. Lijepu Tamaru očigledno ni pripreme za svadbu sa Markom 3.juna u hotelu ,,Avala” nijesu omele u naumu da prokomentariše utakmicu Rijeka-Dinamo i ponašanje pojedinih fudbalera.

Till the end 🌎 #ThereAreNoWords #Love #couple

A post shared by Tamara Bulatovic (@troublemaker_tb) on

 

Tamara tvrdi da je Sudani tokom utakmica vrijeđao njenog muža, inače bivšeg igrača Crvene zvezde, zbog čega je Alžirca nazvala “gov…”

Odmah je na društvenim mrežama počela da dobija prijetnje od Hrvata, ali se nije osvrtala na njih, već je ponovo ,,udarila” i na Sudanija, ali i sve one koji joj prijete.

Da Tamara drži do svog i integriteta njenog supruga pokazuje i njena prošlogodišnja objava kojom se obraća lažnim moralistima:

Zajedno smo preko 7 godina, tužno je davati mišljenje o ljudima koje ni ne poznaješ. Tužno je imati predrasude u 21om vijeku, tužno je ostavljati “kilometarske” komentare ispod vijesti portala i vrijeđati po svakom osnovu ljude koje nikada u životu nisi vidio, a kamoli upoznao. Jednostavno – tužni ste. A ja nisam 🙂 Ako se pod sponzorušom, droljom, glupačom i nemoralnom đevojkom smatra đevojka koja pruža podršku, voli svog muškarca, koja je uvijek tu za njega, onda sam sve to sto ste nabrojali i ne stidim se toga. Ako je glupi fudbaler, propali sportista momak koji sa svoje 24 godine iza sebe ima uspjeh sa kojim se rijetko koji čovjek od 80 godina može pohvaliti onda ja volim glupog fudbalera i ponosna sam na glupog fudbalera i neću ga zamijeniti drugim bogatijim glupim fudbalerom jer je Marko Vešović, za mene, najbogatije bice na svijetu.”

Zajedno smo preko 7 godina, tuzno je davati misljenje o ljudima koje ni ne poznajes. Tuzno je imati predrasude u 21om vijeku, tuzno je ostavljati “kilometarske” komentare ispod vijesti portala i vrijedjati po svakom osnovu ljude koje nikada u zivotu nisi vidio, a kamoli upoznao. Jednostavno – tuzni ste. A ja nisam 🙂 Ako se pod sponzorusom, droljom, glupacom i nemoralnom djevojkom smatra djevojka koja pruza podrsku, voli svog muskarca, koja je uvijek tu za njega onda sam sve to sto ste nabrojali i ne stidim se toga. Ako je glupi fudbaler, propali sportista momak koji sa svoje 24 godine iza sebe ima uspjeh sa kojim se rijetko koji covjek od 80 godina moze pohvaliti onda ja volim glupog fudbalera i ponosna sam na glupog fudbalera i necu ga zamijeniti drugim bogatijim glupim fudbalerom jer je Marko Vesovic, za mene, najbogatije bice na svijetu. 👫💑 #OdPocetkaPaDoKraja ⭐️💖

A post shared by Tamara Bulatovic (@troublemaker_tb) on

Tamara u Hrvatskoj slovi za damu sa najviše stila, a ovo su neka njena izdanja:

Hvala @stylezagreb za ovu divnu, “ljutu” sliku 🤣🤗 #paparazzi 📸 #ootd #wiwt

A post shared by Tamara Bulatovic (@troublemaker_tb) on

Face of the day 😑😠 #mood #grumpy #ootd #wiwt #Venice #Italia 🇮🇹

A post shared by Tamara Bulatovic (@troublemaker_tb) on