DRUŠTVO PREPORUKA

CEDIS: Djelovi nekoliko opština biće sjutra bez struje

Podgorica
-Zbog radova na dalekovodu Radio predajnik, u petak 02. juna, u terminu od 9 do 11 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Šušunje i Beglaci.

-Zbog radova u trafostanici Veruša Mali Raj, u petak 02. juna, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Veruše.

-Zbog radova na dalekovodu Danilovgrad, u petak 02. juna, u terminu od 10 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja oko TS Zagorič, Rogami, Drezga, Cerovice, Zavala, Liša, Radeća, Markovići, Lopate, Vranjske Njive, Miletine Njive, Radevići, Velje Brdo, Vukovići i Gola strana.

Danilovgrad
Zbog radova na dalekovodu Slap Zete, u petak 02. juna, u terminu od 7:30 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Vinići, Mosori, Sretnja, Brijestova, Rova i Donji Rsojevići.

Ulcinj
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Gornji Kravari, u petak 02. juna, u terminu od 8 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Gornji Kravari.

-Zbog radova u 35/10 kV Grad, u petak 02. juna, u terminu od 5:30 do 6:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće kompletno područje grada Ulcinja sa prigradskim naseljima Bratica, Solanski Put, dio bulevara Teuta i sela od Kolomze do Reča.

Bar
-Zbog radova na 10 kV izvodu Zupci, u petak 02. juna, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Mandarići, Podsustaš, Zupci, Tuđemili, Manastir Ribnjak, Vučkovići, Maksim, Boškovići i Sušara.

Kolašin
-Zbog radova na dalekovodu Skrbuša, u petak 02. juna, u terminu od 10 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Dulovine, Padež, Mateševo, Jabuka, Vranještica, Suva Gora, Bare Kraljske.

Rožaje
-Zbog radova na dalekovodu Koljeno, u petak 02. juna, u terminu od 9 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ovog dalekovoda.

Berane
-Zbog radova na dalekovodu Budimlja, u petak 02. juna, u terminu od 9:30 do 15:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ovog dalekovoda.
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Zagrad, u petak 02. juna, u terminu od 9:30 do 15:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa ove mreže.

Žabljak
-Zbog radova na dalekovodu Virak, u petak 02. juna, u terminu od 10 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Bukovica, Borovac.

Pljevlja
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Zabrđe, Čestin, u petak 02. juna, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Zabrđe, Čestin.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.