MODA PREPORUKA

AR SCOUTING MANAGEMENT: Kasting za buduće manekene

Modna agencija AR Scouting menagement organizuje drugi kasting za nova lica i poziva sve zainteresovane mladiće i djevojke uzrasta od 14 do 22 godine, i djecu uzrasta od 7 do 12 godina da dođu na kasting. Potrebno je da dođu u ravnoj obući, bez šminke i puštene kose.

Kastinzi će se održati u sljedećim terminima:

-03.06.2017. god do 11h do 13.30h u Podgorici, u prostorijama plesnog kluba Steps (Ulica kralja Nikole)

-03.06.2017. god od 15h do 16h u Budvi, u hotelu Aleksandar (Rafailovići)

-04.06.2017. god do 16h u Herceg Novom, u velikoj sali Gym 2000 (Hotel Plaža, Savina).

Svi koji prođu prvi kasting, krenuće na kratku obuku u trajanju od mjesec i po dana u navedenim gradovima. Tokom trajanja obuke polaznici, će pored hoda, držanja, stava, poziranja u prisustvu našeg oficijalnog fotografa, učiti i o zdravim stilovima života, bontonu, kako da se na najbolji način upoznaju sa svim obavezama koje ih očekuju kada počnu da rade u inostranstvu, ali i o svojim pravima kao člana agencije. Kada je riječ o djeci, stavljamo akceant na socijalizaciju, edukaciju i usmjeravanje ka njihovim sklonostima i interesovanjima, a sve to u saradnji sa roditeljima – objasnila je Nataša Milosavljević iz Modne agencije AR Scouting managment.

Ova modna agencija do sada je omogućila presatavljanje i nastupe mladih i talentovanih manekena, kako na našoj modnoj sceni, tako i na inostranoj, ali i na izborima ljepote u Turskoj.

Foto: facebook.com/natasa.milosavljevic.520