PREPORUKA SPORT

ŽRIJEB ZA LIGU ŠAMPIONA: Savićev Atletiko u četvrtfinalu protiv Lestera

Foto: UEFA

Atletiko Madrid našeg reprezentativca Stefana Savića u četvrtfinalu Lige šampiona igraće protiv Lestera, odlučeno je danas žrijebom u Nionu.

Foto: UEFA

Zanimljivo da skoro niko nije želio da mu ,,dopadne” Lester, ali morao je nekome i ,,srećni” dobitnik je upravo Savićev Atletiko.
Bufon (golman, Juventus) je rekao da je Lester opasna ekipa, a Zidan (trener, Real Madrid) je, takođe, bio jasan: ,,Mislim da ne postoji trener na svijetu koji bi volio da izvuče Lester kao protivnika”.


Biće to, kako piše UEFA, emotivna noć za Danija Alveša, koji je za katalonski tim upisao 247 nastupa u osam sezona prije nego što je prešao u Juventus proteklog ljeta. Upitan koga bi volio u četvrtfinalu, odgovorio je: ,,Samo ne Barselonu”. Pa, eto, ipak će mu opet zamirisati trava Kamp Noua.
Trener Lestera Kreg Šekspir je istakao da će te noći svakako biti za pamćenje i da protivnici očekuju iznenađenje.
Bonuči (Juventus) je želio da izbjegne Bajern, ali htio je da igra protiv Barselone, pa mu se želja i ispunila. Tuhel (Dortmund) je, s druge strane, poželio da dva njemačka tima ne igraju međusobno iz razloga što bi volio da se takmiče na internacionalnom nivou. I njegova želja je ostvarena.
Subašić je poželio da Monako zaigra protiv Reala ili Atletika, ali ipak će to biti Dortmund. Oni se sastaju prvi put.
Četvrtfinala su na programu 11, 12, 18. i 19. aprila.
B.R.