DRUŠTVO

POTRAGA ZA OGNJENOM: Sjutra u 10 sati novo okupljanje na Trgu Republike

 

ognjen-536x330-1

 

Potraga za 11-godišnjim Ognjenom Rakočevićem nastavljena je i danas. Rukovodilac stanice policije za potražne djelatnosti i rukovodilac potrage Miljan Ćirović najavio je da policija za sjutra u 10 časova organizuje novo okupljanje na glavnom gradskom trgu, ukoliko večerašnja potraga ne bude dala rezultate. On je pozvao građane da dođu u što većem broju.

Ronioci iz Centra za obuku u Bijeloj završili su potragu za Ognjenom za danas. Nastavljaju sjutra u 9 časova.

Jedna grupa će pretražiti dio od Vezirovog mosta, a druga od improvizovane brane ka jezeru.

Načelnik stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata Radvan Stijović kazao je da će Vojska, u dvije grupe, pretraživati brdo Gorica i naselje Malo Brdo.

S druge strane, policija i građani krenuli su u pretragu Mareze, kao i poteza od Mareze prema Spužu.  Stijović je rekao da su ronioci, kao i helikopterska jedinica zajedno sa ocem nestalog dječaka, od jutros na terenu.

On je odgovorio i da je veliki broj policajaca u uniformama i civilu angažovan u potrazi za Ognjenom Rakočevićem, pojasnivši da je ovo najveća akcija potrage za nestalim licem do sada.

Građani su i danas podijeljeni u nekoliko grupa pretraživali prigradska naselja.

Sinoć, nešto poslije ponoći, roditelji su zamolili da se svi okupljeni kod hotela ,,Ambasador” raziđu, kako bi bio mir, jer su pretpostavili da postoji mogućnost, ako je negdje u blizini, da se sam vrati ako se stvori ambijent kakav je bio kada je nestao.

Izvor: vijesti.me