MODA PREPORUKA

MONDAINE MODELS: Kasting za polazak u školu manekenstva

DSC_1008Modna agencija ,,Mondaine models” upisuje 9. generaciju muških i ženskih polaznika u prvu profesionalnu školu manekenstva ,,Catwalk” uzrasta od 5 do 25 godina. Obuka će trajati dva mjeseca u četiri grada – Budvi, Baru, Podgorici i Nikšiću – a cilj agencije su nova lica kojima će ,,osvježiti” modne piste Crne Gore i inostranstva.

Škola je koncipirana tako da se polaznici tokom trajanja kursa, pored bazičnog hoda, držanja i stava, obuče i u pogledu zdravih stilova života, njege kože, lica i tijela, bontona i važnosti obrazovanja tokom bavljenja modelingom.
Agencija je 2011. godine profesionalno u svijet manekenstva uvela više od 600 djece i mladih iz Crne Gore, a mnogi od njih danas vrlo uspješno rade za prestižne svjetske agencije i koračaju domaćim i stranim modnim pistama.
Stalni predavači će biti poznati profesionalni modeli i manekeni Marija Rovčanin za Budvu, Mladen Todorović za Podgoricu i Nikšić i Milica Lalošević za Bar, koji će polaznike pripremiti za veliku ispitnu završnu reviju čija je realizacija planirana sredinom novembra.

Prije toga, najbolji polaznici nove generacije priliku da stanu rame uz rame sa profesionalnim modelima imaće već početkom oktobra na 16. Fashion connectionu.

Kastinzi:
Bar – 26.09. teretana ,,Maksimus” (robna kuća) u 13h
Budva – 26.09. ,,Akademija znanja” (zaobilaznica) u 20h
Podgorica – 27.09. hotel ,,Podgorica” u 12h
Nikšić – 27.09. fitness centar ,,Oxigen” (zgrada ŠIK Javorka) u 17h

This slideshow requires JavaScript.