TRASH

Nijesu imali seks na plaži nego su se razbuđivali (video)

Amerikanac Hose Kabljero (40) provešće sljedeće 2,5 godine u zatvoru jer je  prošloga jula usred bijeloga dana imao seks sa svojom 19 godina mlađom djevojkom Elizom Alvarez na plaži u floridskom gradu Brendetonu.elissa-alvarez-jose-caballero

Kabaljero je još i dobro prošao jer mu je prijetilo čak 15 godina iza rešetaka, i to zato što se ogriješio o zakon ni tri pune godine otkako je pušten na slobodu.

Naime, Kabaljero je odslužio osam godina zbog krijumčarenja kokaina, te je upravo njegova kriminalna prošlost i bila razlog zašto je tužilaštvo insistiralo na tome da  se vrati u ‘hladovinu’.

Alvarez se izvukla vremenom provedenim u pritvoru uračunatim u kaznu, međutim moraće se uz Kabaljera pomiriti s tim da će u budućnosti biti evidentirana kao seksualni prestupnik.

Kabaljero i Alvarez su se ,,opustili” oko 14:30 sati poslijepodne ispred brojnih posmatrača, među kojima se našla i  gospođa koja je sve snimila, a posebno im je zamjereno to što se nijesu obazirali ni  na trogodišnju djevojčicu koja se od njih nalazila udaljena tek koji metar.

Par, koji je i danas zajedno te koji je najavio žalbu, na sudu se branio tvrdnjom da se uopšte nije seksao i naveo je da je ona samo plesala na njemu da ga održi budnim.