Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

OTVORENI ,,HARD ROCK CAFE” I ,,CITY GROOVE”: Lukšić lomio gitaru

Luksic_lomljenje-gitarePotpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić večeras je na grandioznom službenom otvaranju ,,Hard rock café”-a u Podgorici, kako nalaže to tradicija ove kompanije, lomio gitaru uz pjesmu ,,Metalike” ,,Enter sandman”. Njemu su se na bini u tom činu pridružili savjetnik gradonačelnika Glavnog grada Arsenije Boljević, pjevači ,,Parnog valjka” i ,,Perpera” Aki Rahimovski i Nikola Radunović, potpredsjednik svih franšiza ,,Hard rock international”-a Antonio Bautista, direktor operacija i i razvoja franšiza ,,Hard rock international”-a Anibal Fernandes, izvršni direktor ,,Abu Dhabi financial grupe” Jasim Alsediki i operativni direktor ,,Abu Dhabi financial grupe” Mustafa Keriba.

Luksic_lomljenje-gitare01
,,Hard rock café” prepoznat je po tome što gdje god da bude otvoren, njegovi vlasnici pomažu lokalnu zajednicu, pa je tako bilo i ovoga puta – ček na 2.500 eura uručen je Javnoj ustanovi ,,Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju”.
Prvo izdanje festivala ,,City groove” otvorio je ,,Whitesnake”-ovom numerom ,,Fool for your lovin” sjajni nikšićki bend ,,Rock in peace”. Oni su se publici predstavili autorskim numerama, obradama Miladina Šobića, Dina Dvornika i drugih.
VIP zvanice, koje su došle u limuzinama uz pratnju bajkera, bile su ispraćene numerom ,,Pink Floyda” koju su izvodili na bini ,,Rock in peace”. Crvenim tepihom prošetali su potpredsjednik Vlade i ministar evropskih integracija Igor Lukšić, ministar ekonomije dr Vladimir Kavarić, diplomatski kor, vlasnik ,,Atlas grupe” Duško Knežević, a među bajkerima je bio i ugostitelj Krsto Niklanović.
Voditelj Božo Bulatović najavio je grupu ,,Perper” uz refren pjesme ,,Goro moja”. ,,Perper” je na ovom nastupu snimao kadrove za novu pjesmu. Publika je pjevala i plesala uz dobro poznate numere sjajne cetinjske grupe.
Slavlje je završeno predivnim dvočasovnim koncertom ,,Parnog valjka”. Publika u Podgorici čekala ih je 27 godina. Koncert su započeli numerom ,,Ljubavna”, a potom su uslijedile ,,Zagreb ima isti pozivni”, ,,Zastave”, ,,Dok si pored mene”, ,,Gledam je dok spava”… Svaka pjesma pozdravljena je gromoglasnim aplauzom.
– Vidim da ovdje ljubav caruje. Neka ostane tako – pozdravio je za kraj publiku pjevač ,,Parnog valjka” Aki Rahimovski.

This slideshow requires JavaScript.


B.R