MAGAZIN

PRVOMAJSKI ARANŽMANI RASPRODATI: Interesovanje za putovanja iznad očekivanja

 

pariz

Pariz

Slobodne dane za prvomajske praznike veliki broj Crnogoraca iskoristiće da posjeti evropske destinacije, pokazuju podaci koje smo dobili iz turističkih agencija ,,Gallileo”, ,,Grand” i ,,Low cost putovanja”. Da  ne žale da izdvoje novac za obilaske, potvrđuje činjenica da će sva putovanja koja su iz agencija prethodno objavili, biti realizovana.

Iz podgoričke agencije ,,Galileo” kazali su nam da najveće interesovanje vlada za aranžmane za Provansu, Pariz, Veronu i Milano.

– Najveće interesovanje vlada za Provansu, ali i za Pariz, Veronu, Veneciju i Milano. Interesovanje je čak iznad naših očekivanja. Praktično sva putovanja koja smo  objavili biće i realizovana – rekli su iz ove turističke agencije.

barselona

Barselona

U njihovoj ponudi najjeftiniji aranžman je za Ohrid koji košta 95 eura, a najskuplji je šestodnevni za Barselonu za koji treba izdvojiti 575 eura. Pored navedenog, u ponudi su aranžmani za Beč i Siciliju.

U turističkoj agenciji ,,Grand“  kažu da je Crnogorcima veoma interesantan aranžman za Los Anđeles koji košta 1.500 eura.

– Veliko interesovanje vlada i za evropske destinacije: Pariz, Diznilend, Rim, Barselonu i Veronu. Svi oni uključuju avionski prevoz i koštaju od 400 eura pa naviše. Aktuelne su i autobuske ture za Grčku i Italiju, te šestodnevni aranžman za Toskanu koji košta 235 eura i uključuje obilazak Venecije, Verone, Parme, Firence, San Giminjana, Siene, Pize – istakli su iz ,,Granda”.

rim

Rim

Avionski aranžman za Istanbul je najtraženiji, a ujedno i najpovoljniji u turističkoj agenciji ,,Low cost putovanja”.

– Aranžman za grad na dva kontinenta košta od 200 do 280 eura. Takođe, za praznike uvijek je tražen Lisabon za koji treba izdvojiti 390 eura za pet dana – rekli su iz ove podgoričke agencije.

Ništa manje nije popularno putovanje za Maltu (350 eura), dok za odlazak u Madrid treba izdvojiti 290-390 eura, u zavisnosti od datuma polaska. Najskuplji aranžman u ovoj agenciji je za Tenerife – 465 eura.

 

 

One Response to PRVOMAJSKI ARANŽMANI RASPRODATI: Interesovanje za putovanja iznad očekivanja