MODA SLAJDER

15 ,, GP FASHION CONNECTION“: Zvijezda večeri Jelena Bin Drai

Prvo veče modne manifestacije 15 ,, GP Contour fashion connection“ otvorila je specijalna gošća Jelena Jakovljević – Bin Drai sa luksuznom kolekcijom ,,Duchess by Jelena”. Riječ je o ekskluzivnim modelima rađenim po starim pariskim metodama. Svaka haljina je unikat s kristalima, perlama i šljokicama. Ona je za MNE magazin ispričala da je ova manifestacija odlično organizovana i da nije očekivala da će revija biti na ovom nivou, pošto poslije Dubaia rijetko šta može da je oduševi.

This slideshow requires JavaScript.

Modni kreator iz Srbije Nikola Marjanović crnogorskoj publici prvi put je prikazao ekskluzivni ručni rad, odnosno kolekciju inspirisanu ženom specifičnog životnog stila.

– Modeli su raskošni, izrađeni od najfinijih materijala. Dopunjeni su ukrasima od čipke, bisera i kristala – ispričao je o kolekciji Marjanović.

This slideshow requires JavaScript.

Bojana Rosić iz Bara predstavila je novu kolekciju večernjih haljina.

– Inspiraciju sam pronašla u revijama kompanije Viktorija sikret. Dominiraju  asimetrične forme, detalji od tila, maksi haljine koje se šire ispod kukova. Cijela kolekcija je urbana, šik  i praktična – rekla je modna kreatorka.

This slideshow requires JavaScript.

Ines Janković je u okviru svog brenda ,,Ines atelier” predstavila modele ,,Contradiction” za jesen-zimu 2015/16. godine. U njenoj kolekciji predstavljene su elegantne haljine, a od boja birala je pastelne.

This slideshow requires JavaScript.

Nove modele predstavila je modna kuća ,,Bellisima”.

This slideshow requires JavaScript.

Oragnizator ove modne manifestacije je modna agencija “Mondaine models”.

– Zvijezda večeri bila je Jelena Bin Drai. I ostali kreatori ponudili su  za svačiji ukus ponešto. Sve je bilo onako kako smo zamislili. Po reakcijama publike vidjelo se da su im se revije dopale, što nam je najbitnije – rekla je Danijela Mujović, jedna od organizatorki ovog događaja.

Jasna&Danijela

Danijela Mujović i Jasna Božović, organizatorke 15 GP Contour fashion connection

Sjutra veče ljubitelji mode uživaće u samostalnoj reviji srpske modne kuće ,,Mona”  za novu sezonu.