MODA SLAJDER

JELENA BIN DRAI: Revija u Podgorici na svjetskom nivou

Jelena-Bin-Drai_1Bivša mis Jugoslavije, supruga šeika Saida Bin Draia, Jelena Bin Drai s kolekcijom “Duchess by Jelena”otvorila je “15. GP Contour fashion connection” večeras u Atlas centru u Podgorici. Ovo je prvo predstavljanje njene kolekcije van Emirata. Nakon revije za MNE magazin rekla je da je oduševljena ovom crnogorskom smotrom mode.

– Sve je bilo fenomenalno, odlično organizovano. Nije sam očekivala da će revija biti na ovom nivou, pošto poslije Dubaia rijetko šta može da vas oduševi. Jasna i Danijela su ovu manifestaciju organizovale na evropskom i svjetskom nivou. Vraćam se kući puna lijepih utisaka – kazala je Jelena.

Ona je pojasnila da je dobila ponudu da kod nas predstavi kolekciju i da takvu ponudu nije mogla da odbije.Jelena-Bin-Drai_2

– Ovo je bila ponuda koja se ne odbija. Poslije 10 godina sam u Crnoj Gori. Željela sam da vidim kako se Crna Gora razvija i u dijelu turizma i u biznisu. Planirali smo već  da porodično dođemo ovdje. Sa druge strane Crnogorke su poznate koje žene koje imaju držanje, ljepotu i stil i željela sam da im pokažem ono šta ja radim. Mi imamo bliske porodične prijatelje u Crnoj Gori. Jedan od mojih najboljih drugova sa kojim sam odrasla je ovdje tako da je njegova porodica kao i moja porodica. Oduševila sam se Dukljanskim vrtovima i Miločerom. Sigurna sam da ćemo ovog ljeta suprug i ja sa djecom doći u Crnu Goru – rekla je Jelena.

Jelena Bin Drai do srijede ostaje u Crnoj Gori, a onda se vraća u Dubai. U Dubaiju je čekaju djeca – Asja, Hilal i Hamdan koje, dok je ona odsutna, čuva otac.

– To je mom suprugu prilika da provede vrijeme sa djecom i osjeti ,,čari majčinstva” – kaže, uz osmijeh, Jelena.