MODA PREPORUKA

IKONE STILA: Ulijana Sergejenko, sinonim za ruski glamur

This slideshow requires JavaScript.

Pred Ruskinjom, koja je sinonim za glamur i ženstvenost, Ulijanom Sergejenko, uzmiču i najaktuelnije modne ikone poput Viktorije Bekam ili Ane de lo Ruso. Ulijana je fotograf, stilista, a već nekoliko  godina i modni dizajner. Modom je počela da se bavi kao fotograf ekscentričnog stila, ali je talenat doveo na poziciju sve priznatijeg kreatora čije modele rado nose holivudske dive.

Njen jedinstveni stil, kako u prošlosti, tako i danas, izaziva  mnogo pažnje. Upravo činjenica da joj je najveći uzor njena baka govori da Ulijana kao modna zvijezda  sjaji malo drugačijim svijetlom.

Njen stil je prepoznatljiv po maksi suknjama visokog struka, haljinama koje ističu žensku figuru, zanimljivim šeširima i torbama. Takve su i njene kreacije inspirisane ruskom narodnom nošnjom, rađene od najluksuznijih materijala. U poslu,  ovoj trideset trogodišnjoj ljepotici sigurno ne odmaže ni to što je udata za milionera Danila Kačaturova.

Ova dama našla se rame uz rame sa ostalim ruskim modnim ikonama,  poput Mire Dume i Nataše Goldenberg,  koje pokazuju da će se o Ruskinjama tek pričati.

 

 

 

One Response to IKONE STILA: Ulijana Sergejenko, sinonim za ruski glamur