MODA PREPORUKA

DIJANA RADONJIĆ, BREND DILINE NA MFW: Kolekcijom dočarali različite karaktere žena

Dijana Radonjić, u okviru sopstvenog brenda ,,DiLine” prikazala je sinoć na Somersby Fashion Week Montenegro elegantnu kolekciju koju je nazvala ,,Libertà”.

Dijana Radonjić, Foto: Privatna arhiva

– Kolekcija predstavlja upravo ono što njeno ime znači na italijanskom, a to je sloboda – istakla je Radonjić u razgovoru za MNE magazin.

To je i publika bila u prilici da vidi.

Ova kolekcija, objasnila je Radonjić, karakteristična je po tome što je svaki model drugačiji, a svaka haljina ima svoju priču i predstavlja različite karaktere žena.

Upravo te različite karaktere Radonjić je dočarala koristeći raznolike materijale.

– Nismo se držali jednog stila, već je apsolutno svaka haljina karakteristična za sebe. Kao i uvijek, naši materijali su kvalitetni i akcenat je na što prirodnijem sastavu – rekla je Radonjić.

U svakom od modela, pojasnila je za MNE magazin, zamišljala je jaku i slobodnu ženu, svjesnu sebe i svojih mogućnosti.

– Bila sam inspirisana ženom koja je uvijek posebna i svoja, gdje god bila. Haljine koje sam predstavila u ovoj kolekciji su za razne prilike, ali ideja je bila obući dame za najglamuroznije događaje. Mislim da će se svako od vas pronaći bar u jednoj, trudila sam se da ,,pokrijem” sve ukuse – naglasila je Radonjić.

Poruka ovosezonske kampanje Crnogorske nedjelje mode bila je ,,Priroda je moderna”.

– Apsolutno podržavam prirodne materijale i sama sam pobornik istih. Od početka postojanja brenda ,,DiLine” koristimo prirodne materijale i nadam se da će ljudima svijest o tome sve više rasti – smatra Radonjić.

Dizajnerka, koja je studije završila na univerzitetu La Sapienca u Rimu, ističe da joj veoma znači što je predstavila kolekciju na Montenegro Fashion Week-y.

-,,DiLine” ima mnogo zadovoljnih i vjernih klijenata iz cijele Crne Gore. Ove godine planiramo proširenje na ovom području-otkrila je planove Radonjić za MNE magazin.

This slideshow requires JavaScript.

Kaže da se raduje ostvarenju ovih planova, jer Crnu Goru voli koliko i svoju zemlju i osjeća se ovdje kao kod kuće.

B.R.

Foto: B. Šekularac