Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

AKTUELNO: Potpisan ugovor o izgradnji poslovnog centra – tržnice na Koniku

slika

Foto: Podgorica.me

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović i direktor firme ,,Mesopromet D.O.O.” Hilmija Franca potpisali su danas ugovor o izgradnji poslovnog centra – tržnice na Koniku.

Na ovaj način u Podgorici će dobiti savremeni tržni centar sa zelenom pijacom na Koniku po svim evropskim standardima.

– Stijepović je istakao da je izgradnja tog objekta, koji će prvenstveno zadovljavati potrebe građana Konika i Starog Aerodroma, ali i svih ostalih djelova grada, najbolji primjer kako gradska uprava svakodnevno predano radi na povećanju kvaliteta života i ispunjavanju očekivanja svojih građana – navodi se u saopštenju PG biroa.

On je naglasio da Glavni grad planira izgradnju sličnih objekata i u mjesnoj zajednici Masline i gradskoj opštini Golubovci i najavio početak realizacije veoma važnih kapitalnih projekata, kao što je II faza obilaznice od kružnog toka kod Aerodroma, raspisivanje tendera za izgradnju Gradskog pozorišta i dinamičan rad na daljem unapređenju putne i komunalne infrastrukture u Podgorici.

Uprava Glavnog grada, navodi se, u narednom periodu će sprovoditi politiku ravnomjernog i uravnoteženog razvoja, koji će omogućiti veći kvalitet života u svim djelovima grada, prigradskim i seoskim područjima.

Hilmija Franca, vlasnik “Mesopromet D.O.O.”,  istakao je da je za njegovu kompaniju veoma važna saradnja sa Glavnim gradom i iskazao ubjeđenje da će građani Podgorice vrlo brzo dobiti još jedan novi i moderni objekat koji će svojim sadržajima zadovoljiti njihove potrebe. On je naglasio da njegova kompanija ima iskustva i u izgradnji ovakvih i sličnih objekata i obećao da će biti ispoštovani svi ugovorom definisani uslovi i rokovi izgradnje – navodi se u saopštenju.