Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

,,DAN NAJBOLJIH”: Sjutra nagrade za učenike osnovnih, a u četvrtak 11. juna za učenike srednjih škola

diplomaTradicionalna manifestacija ,,Dan najboljih” koja je posvećena učenicima osnovnih i srednjih škola biće održana  sjutra u KIC-u ,,Budo Tomović” u 11 sati za učenike osnovnih i u četvrtak 11. juna u Kongresnoj sali hotela ,,Ramada” u 18 sati za učenike srednjih škola.

Ova manifestacija, koju će organizovati Sekretarijat za kulturu i sport, posvećena je dobitnicima diplome ,,Luča”, učenicima završnog razreda koji su osvojili neko od prva tri mjesta na Državnom takmičenju učenika osnovnih i srednjih škola i đacima generacije.

Svečanost će za učenike osnovnih škola biti održana u ponedeljak 8. juna u Velikoj sali KIC-a ,,Budo Tomović”, u 11 sati, a nagrade će uručivati mr Nela Savković Vukčević, sekretarka Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada.

Za učenike srednjih škola, svečanost počinje u četvrtak 11. juna, u hotelu ,,Ramada”, u Kongresnoj sali ,,Milenium” (ulaz prije glavnog ulaza hotela, pored NLB banke), u 18 sati. Nagrade će uručivati Slavoljub Stijepović, gradonačelnik Podgorice.