MAGAZIN PREPORUKA

HG BUDVANSKA RIVIJERA: Turističko naselje ,,Slovenska plaža” otvara vrata za goste 14. juna

Turističko naselje „Slovenska plaža“ primiće prve goste 14. juna. Ovaj jedinstveni hotelsko turistički kompleks, koji predstavlja svojevrsni brend crnogorskog turizma i hotelijerstva, i u ovoj turističkoj sezoni biće najatraktivniji dio ponude Hotelske grupe ,,Budvanska rivijera”.

Tome u prilog govori veliki broj upita kao i potvrdjenih rezervacija za ovo ljeto. Tokom juna mjeseca u TN „Slovenska plaža“, osim domaćih, boraviće gosti iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Albanije, Sjeverne Makedonije, Mađarske, Italije, Luksemburga, Poljske, Rusije, Bjelorusije, Ukrajine. Vjerujemo da će se u narednom periodu steći uslovi sa dolazak gostiju i sa ostalih emitivnih tržišta, shodno aktuelnoj situaciji sa pandemijom i procedurama za putovanja na nivou zemalja pojedinačno.

Prepoznatljiva po njegovanim zelenim površinama, bazenima na otvorenom, dječijim igralištima, teniskim terenima, kafeima, restoranima, prodavnicama i ostalim uslugama, ,,Slovenska plaža” pruža odlične uslove za aktivan odmor uz brojne sportsko-rekreativne i zabavne sadržaje.

I ove godine, na dobro poznatom mjestu, u kafe restoranu ,,Pjaca” svi gosti i turisti koji borave u Budvi, mogu uživati u nezaboravnim muzičkim noćima kao i specijalitetima domaće i mediteranske kuhinje.

Značajno je, pogotovo u doba pandemije, naglasiti da su svi hoteli HG Budvanska rivijera, pa tako i TN ,,Slovenska plaža” nosioci međunarodne oznake „Safe travels“ koju dodjeljuje Svjetski savez za turizam i putovanja (WTCC) turističkim subjektima širom svijeta koji su usvojili globalne standarde zdravstvene i higijenske zaštite, kao važan preduslov za sigurna putovanja.

Kada je Turističko naselje ,,Slovenska plaža” u pitanju, posebno ističemo njegovu prostranost i prirodno zelenilo gdje gosti bez problema mogu pronaći svoj kutak za uživanje i opuštanje, kao i za rad putem interneta.

Za sve dodatne informacije, aktuelne ponude i dešavanja, zainteresovani gosti mogu posjetiti kompanijski web sajt: www.hgbudvanskarivijera.com, poslati upit na mejl: [email protected] ili pozvati broj telefona +382 68 505 405.

This slideshow requires JavaScript.

PR