Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

,,IKS FAKTOR ADRIJA“: Milan Bukilić prošao dalje

X faktor Milan foto Promo_1000x0

Milan Bukilić

Iz pjevačkog duela između Milana Bukilića i Danijele Večerinović u narednu etapu takmičenja nije dalje prošla Danijela Večerinović, odluka je publike.

Milan Bukilić u baražu predstavio se numerom ,,Ko lijana”. Emotivnim izvođenjem rasplakao je mentorku Aleksandru Kovač.

– Milan me je danas podsjetio šta znači emocija i šta znači otpjevati ovakvu pjesmu kako treba. Ovo je pjesma koju su moji roditelji napisali i ja sam preponosna kako si je otpjevao. Sigurna sam da moj otac navija za tebe – rekla je Bukiliću Aleksandra Kovač.

U takmičarskom dijelu Bukilić je otpjevao ,,Story of my life“ sastava ,,One direction“. Publika je držala ritam rukama, dok je mentorka Aleksandra Kovač plesala.

– E, Milane, Crna Gora je u situaciji da može napraviti dvije greške – jedna je da večeras ne počne mahnito glasati za tebe, a druga da te ne pošalje na ,,Eurosong“ – kazao mu je Tonči Huljić.

Željko Joksimović složio se sa Huljićem za ,,Eurosong“.

– Milane, bio si fantastičan. Ovo je jako teška pjesma, bio si vrlo kontrolisan u glasu – kazao je Joksimović.

Masimo Savić imao je zamjerke samo na stiliste što Bukilića već drugu nedjelju oblače u sivu nijansu.

– Ti si neko ko ima puno vatre u sebi, puno emocija i nadam se da će te stilisti obući u narednoj emisiji u vedre boje, da zasijaš na bini u punom smislu – istakao je Savić.

Mentorka Aleksandra imala je samo jedno da mu kaže:

– Milane, ti si moja ljubav lijepa, bravo!

Veče, u kojem je i ovoga puta bila tema sva lica ljubavi, otvorio je Antonije Krištofić. Publici i žiriju predstavio se numerom ,,Umirem sto puta dnevno“ Tonija Cetinskog.
Amel Ćurić pjevao je ,,Can you love me again“ Džona Njumana.
Danijela Večerinović predstavila se pjesmom ,,Rijeka bez imena“ Marije Šestić.
,,Nine control“ otpjevali su ,,Mirrors“ Džastina Timberlejka.
Magdalena Bogić pjevala je ,,Kao da me nema“ Vane.
David Temelkov zatvorio je takmičarski dio numerom ,,Jedina“ Toša Proeskog. Posvetio je svima koji su bar jednom bili razočarani u ljubav, ali im i poručio da ne zaborave da ljubav uvijek pobjeđuje. Publika je napravila divnu koreografiju upalivši upaljače i mobilne telefone, obasjavši salu. Temelkovo izvođenje rasplakalo je njegovu mentorku Aleksandru Kovač.
U revijalnom dijelu nastupili su ,,S.A.R.S.“ i Elena Risteska. Članovi grupe ,,S.A.R.S.” Žarko Kovačević i Sanja Lalić upotpunili su veče ljubavi pjesmom ,,Lutka”. Elena Risteska predstavila je novu pjesmu ,,Doživotno” koja se divno uklopila u temu ove večeri.

B.R.

Foto: X factor Adria