Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

,,EVROVIZIJA”: Crnogorska delegacija otputovala za Beč

evroviziijska delegacija 2015

Crnogorska evrovizijska delegacija na aerodromu u Beogradu

Crnogorska evrovizijska delegacija danas je iz Beograda otputovala za Beč. Atmosfera je bila sjajna.
Šef delegacije Sabrija Vulić, šef press pula Ivan Maksimović i kamerman RTCG-a krenuli su za Beograd iz Podgorice, gdje su ih na aerodromu ,,Nikola Tesla” u Beogradu dočekali raspoloženi Nenad Knežević Knez, režiser nastupa i prateće vokalistkinje Dunja Vujadinović, Jelena Pajić, Lena Kuzmanović, Ivana Vladović i Ksenija Knežević.

Vesela ekipa otputovala je za Beč, gdje će Nenad Knežević Knez predstavljati Crnu Goru u drugoj polufinalnoj večeri, koja je na programu 21. maja. Pjevaće pjesmu ,,Adio” čiji je kompozitor Željko Joksimović, dok su tekstopisci Marina Tucaković i Dejan Ivanović.
Za kostime je zadužen srpski dizajner Boško Jakovljević.

– Biće postavljen video-vol na kojem će biti prikazana atmosfera same pjesme. Uz to, biće interesantnih pokreta, vidjećete – rekao je ranije Knežević za MNE magazin.

Naš predstavnik prvu probu imaće 13. maja od 14 do 14.30 sati, dok će istog dana biti organizovana prva konferencija za novinare, od 16.25 do 16.45 sati. Druga proba biće 16. maja od 11.35 do 11.55, a druga konferencija istog dana od 12.35 do 12.55 sati.

,,Pjesma Evrovizije” na programu je 19, 21. i 23. maja. Cilj našeg tima je ulazak u finale.

B.R.

Foto: Privatna arhiva